Så himla klockren.Diggar denna stort. (: Haha. Robert Pattinsson, Taylor Launter och Kristen Stewart... släng er i väggen!
Jag gillar Twilight annars men den här äger.

Dag 06- Fem saker jag vill/ska göra innan året är slut

1: Jag SKA åka på Gottlandslägret i friidrott tillsammans med alla som är ett år äldre än mig. Så kalla mig gärna lilla plutt då är ni snälla. :'D
Det är en vecka innan midsommar och alltså på sommarlovet. INTRESSANT!!

2: Jag SKA på ridläger på min födelsedag, den 19:e April. Jag hoppas jag får Bacardi för att han är så bäst som en häst kan vara.
LAW YA BACARDI! (L)

3: Jag VILL åka till mina sysslingar i awesome Skåne eftersom vi aldrig har hälsat på den utan det är bara dem som har hälsat på oss. Det är lite mer än mina sysslingar som bor där, mammas faster osv.
Vi har pratat om det i familjen så det kanske blir av, vem vet?

4: Jag VILL åka till min kusin i USA. Han flyttade nydligen dit och spelar i någon "halvt stor" hockey-liga där. Det är college hockey så väldigt stort är det väl inte men det skulle vara kul att hälsa på honom.

5: Jag VILL leva lyckligt. >8D Haha, det var brist på fantasi här så det blir såhär. 

                  
Sofia och Malva är på väg tillbaka från att ha mätt hastigheten på bilar. (läs inlägget innan)
SOFIA: *sjunga* För Pinky och Hjärnan heter dem... dem... dem... dem...
MALVA: Vad är det för något?
Sofia förklarar vad hela programet handlar om.
SOFIA: Hjärnan är den smarta och Pinky är, ah, dum i huvudet.
Det blir tyst en stund.
SOFIA: Jag Pinky och du är hjärnan.
MALVA: Haha. *tror inte hon sa just så.. hon kanske inte ens sa något*
SOFIA: Men Pinky är söt...

Haha, jag vet att texten inte är rolig eller något sånt men jag ville ha med en bild och då hittade jag denna i arktivet och eftersom vi ahde pratat om de idag så passade det PRIMA!

Teater in my ♥.Dagen började med att jag och Malva mätte hastigheten på 50 km/h vägen som är en kort bit från våran skola. Den som körde fortast körde 92 km/h. Vi blev skit förbannade eftersom vi inte hade skrivit upp registrerings nummret, då hade den där fartdåren allt blivit av med körkortet sitt. Mohaha.

Efter skolan åkte jag och Malva till teatern. Där hade vi kul, speciellt när jag spelade dammråtta i våran dramaövning. Denna enda repliken jag hade i dramaövningen var:
"FAN!"
Väldigt fin replik också tycker jag.

Bilden här över är tagen för väldigt länge sedan men redigeringen är nydligen gjord. (:

/Sofia. ♥

Dag 05- Fyra bilder som gör mig glad

     
Denna bild gör mig så glad, alla bilder från den här dagen gör mig GLAD! Detta var en friidrotts dag för ett tag sedan. Vi var där hela dagen och vi hade så himla kul! Jag blir bara full av glädje av att tänka på det. :'D  Förövrigt är var det här den bästa dagen i mitt liv. Det finns ett inlägg om den här dagen här på bloggen som heter "Världens bästa dag, var igår."
ÄLSKA FRIIDROTT! ♥ Dålig bild men hade inte så många bättre.


Denna katt har jag räddat livet på. Det känns skönt att tänka på det och speciellt att se henne så lycklig. ♥
Happy...


Denna första bilden som blev tagen på mig och Bacardi. Och andra gången jag rider i hela mitt liv, första gången i mitt liv red jag på Tirana. Mitt ansikte är utsuddat för att jag, trots att jag aldrig ser särskilt vacker ut på kort, ser sur och arg ut. Det hade förstört hela bilden om jag hade haft kvar mitt fina ansiktsuttryck.
Bacardi är världens finaste. Punkt slut. ♥


Ända sedan jag tryckte på avtryckaren och bilden visades i den lilla rutan på kameran så har jag toltal ÄLSKAT den här bilden. Detta är på min mosters bröllops fest och jag sitter en bit från alla andra nere på deras hängmatta med kameran i knäet och plötsligt får jag lust att bara knäppa ett kort. Älskar att gräset är så onaturligt grönt, jag gillar inte det annars men på kortet passar det. Sen att den är så färgglad och bara helt enkelt härlig att titta på. :'>

Titta, mamma, vad jag har gjort.

Rubriken skulle föreställa vad en liten femåring skulle ha sagt. Haha, smart Sofia. (:
I alla fall är det här något av det jag har hunnit med att göra idag;


Jag, galen i Cupcakes? Nej.. jag förstår inte vad du menar.

Orkade inte redigera bilderna så därför är de lite tråkiga...

Släck inför Eart Hour. (;Idag har åkte jag och Cornelia in till stan med buss för att kolla på The Moniker. För er som sitter och 'äh, vem är det?' så är det han som sjöng "Oh my god" i Melodifestivalen. Han var fantastiskt bra i verkligenheten tycker jag och det var roligt att lyssna på. Sen fick vi åka till Busfabriken också. Det i Norrköping så vi hade en kort eller lång bit att åka, that's a secret. (:
Varför jag inte har pratat om Cornelia förut är för att vi för några år sedan var med varandra mycket mera sällan, tillslut blev det inte alls och sen har det bara varit så ett tag. Men Cornelia frågade mig en dag om vi kunde vara med varandra någon dag så det blev idag. Vi hade jätte roligt, eller Cornelia kanske hade jag tråkigt, jag vet inte, men jag hade kul i alla fall. Men nu har hon redan hunnit gå hem så jag kan tröga framför datorn. Men inte så länge, snart är det ju Earth Hour. Du kommer väl inte glömma att släcka allt och tända massa ljus.
Men bu för att man missar körslaget idag. 8D Men istället kan man sitta och göra andra saker i mörkret. (misstolka inte. x'>) GAH, som sagt. Misstolka inte.. kan misstolkas allt för mycket. All right, ska nog sitta och bara.. äsch, jag vet inte.

GOD NATT! 8'D

Dag 04- En nytagen bild


Igår var det ju våffeldagen och såklart fick man i sig några våfflor. Sen var man ju tvungen att överredigera den också. Ni får se hur den såg ut innan jag redigerade den också. (: Redigeringen är gjord i Photoshop CS5.

Hemmagjord reflexskärm=asballt.


Eftersom jag fyller om några veckor så önskade jag mig en reflexskärm men istället gjorde jag en helt egen istället. Solen lyste lite fint och jag gick ut och fotograferade mig själv lite halv egoistiskt. Hahaha.
Den funkade toppen men sen försvann solen och då var den inte lika toppen längre. Tyvärr hann jag inte få några riktiga TOPPEN bilder men någon liten kanske. Kommer inte lägga ut någon eftersom ni bara skulle sväva bort av avonsjuka eftersom jag är så vacker på kort. Eller inte?

Men, hur gör jag då?

Du behöver:
• En bit kartong.
• Aluminiumfolie.
• En sax.
• Tejp.

Klipp ut en bit kartong från någonting du har hemma, jag tog från pappas låda till en luftmadrass. Vira aluminiumfolie runt HELA, alltså runt ett varv. Tejpa sedan ihop alumimiumfoliet där den är öppen så det inte är chans att den åker av.

Jahapp, vad ska jag ha den till då?
En reflex skärm ska alltid vara riktad som solen. Solens strålar träffar aluminiumfoliet och lyser upp det du ska fotografera. Detta är extra bra vid fotografering av människor då alla mörka skuggor i ansiktet, som kan förekomma under ögonen t.ex, "försvinner". Eller att de inte syns på bilden är väl ett bättre ord. Hela ansiktet blir förövrigt ljusare. Denna information fick jag när jag fotograferade med min reflexskärm men dock har jag läst att den ska ge ögonen lite glans också men eftersom jag inte fick några riktiga super-duper bilder så kan jag inte säga om det funkar eller inte med min reflexskärm men det borde i alla fall göra det. (:

Min-min-min-min BACARDI! ♥


Här är en suddig, men jag älskar den ändå han på bilden, bild på mig och världens bästa häst som jag förövrigt red idag på ridning. Denna bild är inte från idag utan detta är andra gången jag någonsin rider i mitt liv. Jag har ju inte ridit så väldigt-väldigt länge men... (;

Åsa sa att jag skulle ta det lite lungt med Bacardi eftersom han hade varit väldigt pigg de senaste dagarna så jag tog det lungt i början. Observera att Bacardi var den enda stora hästen, resten var bara en drös med små ponnysar. Bacardi sprittade långsamare än Fridas häst, Tintin som är en av de slöaste hästarna på ridskolan. Haha, oj Åsa vad han var pigg idag.
Jag fick inte igång honom i trav riktigt men efter att ha sparkat på honom ett tag så kom jag på att jag kanske inte var tillräckligt envis. Under hela traven var jag tvungen att sparka och smacka så jag knappt kunde gå efteråt. Åh, Åsa.. jag förstår verkligen (inte) vad du menar med att han är väldigt pigg.
Det var verkligen inte likt Bacardi att vara så slö. Han som brukar njuta av att få trava runt. Men han är en så snäll häst så jag gillar honom lika mycket för det.

Jag kommer nog att få överleva med att bara ha friidrott en gång i veckan, endast Måndagar, eftersom jag nog ska börja på Malvas teater som jag var på besök hos i Ondags. Det var väldigt kul och jag har redan fått en roll i deras posk-pjäs. Sen ska man ju spela teater för förskoleklassbarnen i morgon och vara med på skolans "Vår Soaré", njae, är inte säker på om det stavas sådär. Men för att mer förklara för alla som inte råkar gå på min skola så är det en slags talang-jakt ungefär. Dock var jag, Malva och Klara med förra året och då vann ingen så det är nog ändå inte riktigt en 'vanlig' talang-jakt.
Föresten, hur vet alla på hela skolan plötsligt att jag har blogg. Men tack för allt fint ni har sagt om min blogg i skolan. Det känns roligt att någon gillar min obetyliga blogg i alla fall. ♥

Unika besökare' rekord.


För er som inte redan vet det, jag har ungefär 8 besökare på min blogg varje dag. Så lite ja. Och mitt rekord har innan varit 10 men när jag kollade in såg jag att jag nydligen haft 12 Unika besökare. Tack. (:
Ibland sitter man faktiskt och undrar vilka dessa 12 är. Spännande för er, eller hur?! Men i alla fall, detta firas med en nytagen, nydligen redigerad och färgglad bild. Vad är inte bättre än det.

Har inte bloggat de senaste dagarna men ibland har man inte lust eller tid. Tyvärr är man ingen topp bloggare, men förväntar ni er mer kan ni gå någon annanstans.

/Sofia. ♥

Knuff, Namnlös och Namnlös.

Har precis kommit hem från mammas gamla chef och kompis, hennes man, son Axel och dotter Matilda. Och så har dem en Cocker Spaniel som heter Knuff och deras nydligen två inköpta kaniner som inte har namn än. Så jag fick några kort på dem, på Matilda och Axel osv. så klart också men de ska jag inte lägga ut. (;
Tyvärr fick jag bara kort på en av kaninerna, eller, dem på den andra blev dåliga och föresten satt den mest under ett bord hela tiden. Dem fick alltså inte vara i samma rum eftersom det var en tjej och kille. Och jag vill  helst inte berätta konsekvenserna med det. 8D

/Sofia. ♥Tack för 500 läsare. :)

Dag 03- Min favorit bok/böcker

   
Det här måste nog vara världens bästa böcker. (hittade tyvärr inga exemplar med alla böckerna på svenska)
Ja, bilden är från Google. Jag har ju inte alla hemma och är för slö för att ta foton själv på böckerna. Detta var ändå lättare.

Jag började läsa den första och andra boken för ungefär 2-3 år sedan tillsammans med mamma och resten av böckerna slukade jag själv en efter en. (; Jag är ju en sådan som inte gillar sånna här böcker;
"Sonja gick till skolan, sen åkte hon till affären och sist gick hon och la sig."
Oj, min fantasi var riktigt bra. x'd Till saken, jag gillar mer fantasy böcker. Och för er som också gillar fantasy böcker, LÄS DEM NU!

Nu är'e klar't.


FÖRE!

EFTER!


Jaha, vad tycker ni då? Själv är jag nöjd. Dock kunde jag ha gjort en lite högre/längre header, men.. nu är det som det är. (;

Kommentarer om den uppskattas vett'ni.

/Sofia. ♥

Snart kommer det en FANTA(stisk) ny header.


Detta är en av de bilderna jag ska sätta upp på min vägg sen när mitt rum är klart. AND I DIGGA IT!
Just nu håller jag på och pillar på en ny header som kommer upp så snart den blir klar. Jag har blivit lite må trött på den jag har nu tyvärr så ska fixa en mycket bättre, förhoppningsvis.
Varför, varför har det börjat snöa igen? Våren var precis bakom hörnet, nu är snön flera decimeter hög.

/Sofia. ♥

Dag 02- En blogg jag läser varje dag


Det här en helt totalt galet härlig blogg. Men en lite små galen bloggerska bakom men en härlig blogg behöver ha någon speciell där bakom. Haha.
Riktigt rolig att läsa och följa samt mycket fina bilder. FULL POÄNG!

Detta är en blogg ni MÅSTE besöka - ni kommer inte ångra er en sekund.
Klart man ska läsa den varje dag, annars kommer jag med mattpiskan och börjar piska er. *ond blick*
NEVNARIEN.SE

/Sofia. ♥

"Himlen är oskyldigt.. rosa."


Som ni förstår när ni läst klart inlägget så har jag brist till bilder. Den här bilden har INGENTING med inlägget att göra utan det är en ganska nydligen tagen bild som jag bara gillade lite.
Jag har precis kommit hem från ridningen och fick rida Majsan som tyvärr inte var på sitt bästa humör. Men hon är ju lite tjurig av sig. När lektionen var slut gick jag in till Bacardi och Frida försökte låsa in mig i boxen hela tiden. Haha, men jag fick upp dem själv ändå.
Annars sitter jag och vrål lyssnar på "Himlen är oskyldigt blå" vilket inte passade eftersom himlen är rosa just nu. Där fick ni avslöjandet av rubriken. 8D

Hoppas ni alla sover gott.

/Sofia. ♥

Dag 01- Presentation av mig själv

Nu är jag sjuk. JIPPI! x'd Och hur kul är det att höra mig tjata om "fy vad jag mår dåligt" för jag har faktiskt tagit en alvedon och druckit lite cola för att lungna ner dwet hemskt illa måendet.

Presentation av mig själv blir'e nu;
Jag heter Sofia K***** och är född den 19:e April år 1999. Jag föddes 10 dagar för tidigt så skulle egentligen ha födds den 29:e, eftersom jag föddes för tidigt så var jag alldeles för liten och fick ligga på någon special avdelning med dropp. Hm, så skönt med dropp. Har ju haft det en annan gång också. Sen dess har jag växt på mig ganska lagom tycker jag. Är 165,5 cm idag och ska snart fylla hela tolv bast!
165,5 cm är ganska långt för en tolv åring vad jag vet. Folk brukar gissa på att jag är 14-16 år ibland. Haha, jag fick frågan om jag inte skulle ha vuxen billjett på bussen en gång och när jag var 9 år så åkte vi flygplan och en flygvärdinna trodde att jag var tolv. Det är jag inte, jag är elva.. snart tolv. Oj, gud vad min humor var på topp idag!
Sen så vet jag att dem jag kommer skriva om sådär två sekunder kommer folk uppfatta som skryt men jag är lite mer mogen än dem flesta andra 11-12 åringar. Ta snälla ni inte illa upp angående detta men så är det. Jag tycker det själv och folk brukar säga det själva till mig. Men mogen menar jag inte att jag är världens mest ordningsamma och snälla person, för det är jag verkligen, men dem flesta 11 åringar verkar tro att allt bara handlar om att vara cool och att passa in. Jag förstår att folk ibland kan uppfatta mig som någon i den stilen, men jag var nog lite mer åt det hållet när jag var 10 år gammal. Men på bara ett år har jag lyckats fatta att sånt inte spelar någon roll. Varför var inte det uppenbart för mig hela tiden, tro?
Mitt största intresse är sång och fotografering. Såklart finns illustration, ridning, friidrott och piano gömt där bakom men sång och foto är ändå mina största tror jag. Friidrott är det också något speciellt med, jag har gått på det i 5 år nu känner att det fortfarande är kul!

Annars är jag en helt vanlig människa här på jorden, gillar att prata med folk (vilket mina föräldrar blir smått irriterade på ibland eftersom jag inte klarar av när dem är tysta) och är helt enkel en helt vanlig lite människa. Vem som helst, helt enkelt.
Här kommer en OERHÖRT fin bild där jag gör en fint litet SMILE! (;
                                        
/Sofia. ♥

Dagar man inte har något att skriva...

...kan det vara kul med detta.

Dag 01- Presentation av mig själv
Dag 02- En blogg jag läser varje dag
Dag 03- Min favorit bok/böcker
Dag 04- En nytagen bild
Dag 05- Fyra bilder som gör mig glad
Dag 06- Fem saker jag vill/ska göra innan året är slut
Dag 07- En bild som någon berömt mig för
Dag 08- Tre webbsidor som jag är inne ofta på
Dag 09- Tio sanningar om mig
Dag 10- Någon jag saknar
Dag 11- Fem bilder från ett minne 2010
Dag 12- Två saker jag inte skulle klara mig utan
Dag 13- 1 sak jag vill göra innan jag dör
Dag 14- Min favoritlåt
Dag 15- Vad använder du till ditt hår, ditt ansikte och till din kropp för att hålla dig fräsh? Parfymer, shampon o.s.v? 
Dag 16- Mina syskon
Dag 17- En sak jag önskar att jag får uppleva igen
Dag 18- Sätt ihop en snygg outfit och visa
Dag 19- Två favoritsmycken
Dag 20- En bild som gör mig arg/ledsen
Dag 21- En bild jag tagit som betyder någonting
Dag 22- En bild som är över 1 år gammal
Dag 23- En bild som är tagen i staden där jag bor
Dag 24- En bild som inte är tagen i staden där jag bor
Dag 25- En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna
Dag 26- Tre saker som finns i mitt rum
Dag 27- Om de som läser var dig, skriv 10 saker dom skulle göra en dag
Dag 28- En före och efter bild när jag fixar mitt hår
Dag 29- Något jag vill göra just denna sekund
Dag 30- Någon/några som betyder mycket för mig

Det här kommer blir riktigt kul tror jag. (; Denna har inte jag hittat på utan är från den här bloggen! Jag hittade den bloggen idag och tycker den verkar rätt så trevlig tycker jag.
UPDATE: redigerade den lite idag (2011-03-30).

Julia ♥ Sjuan.

Jag kom hem och tänkte skriva ett vanligt 'vad jag gör inlägg' och hade en fin liten bild. Men plötsligt ska vi åka och skjutsa min kusin Julia till hennes ridlektion.
Jag och Frida tvingade mamma till att vi skulle få stanna kvar och titta och det fick vi. Där satt jag och Frida i en timme och frös förskräckligt. En häst som hette Senator blev livrädd så fort vi rörde oss så varje gång han passerade så satt jag och Frida så stilla vi kunde. Julia fick sin favorit häst, SJUAN! Dock var han lite på dåligt humör idag. Egentligen heter han 007 men kallas Sjuan.

Här kommer bilden som det skulle ha blivit ett inlägg om tidigare;

Matte läxa+plopp-godis+Multivitamin juice. ♥

/Sofia. ♥

Rådjur.

Idag har jag hunnit vara med Malva och vi åkte till lite affärer men hennes pappa och lilla syster dock var nästan varenda affär som vi skulle gå till stängd. Typiskt.
Men innan vi skulle gå så såg vi dessa godingar;


Bra att jag hade kameran runt axeln.
Ja, bilderna är oredigerade men hade ingen ork att redigera dem.

/Sofia. ♥

Bakning.

Kamera; Canon EOS 350D Objektiv; Canon EFS 18-55mm

Frida gästbloggar.

Hej hej hallå!
Det här är Frida, Sofias achmed syster :)
Jag är AWESOME!!! Nu sitter jag i Sofias säng hihi. Och idag så ska min FARMOR och FARFAR komma.


SLUTT!

 
JAG BLIR UPPÄTEN!!!!!

Mycket fint inlägg, Frida. (; Riktigt klyfftigt med kategorin "Ätbart". AHAHAHAHHA.  /Sofia.

Farmor, farfar och ett par cupcakes.

Jag vaknar  och väntar på att mamma ska komma och säga 'nu är det dags att gå upp, skolan väntar' eller något liknande. Det går ett bra tag och hon kommer inte. Jag är tvungen att tänka efter, ah juste, det är helg. WOW!
Haha. Ibland är man väl lite väl trög tror jag.
Yes I know, jag bloggade inte igår men jag har också ett liv vet ni. Eller föresten, nej, jag har inget liv. Punkt slut.
Idag ska farmor och farfar komma och äta middag hos oss. Trevligt! Jag ska baka "vanliga" Cupcakes som vi ska ha som efterrätt. Men först måste mamma köpa citron och Philadelphia (stavas nog inte så..) ost.
Jag har inga bilder att bidra med, eller inga nya i alla fall, för jag sitter vid min lilla laptop som inte vill sammarbeta med min Mr. Camera Man! Elaka Laptop..


AW, tack så otroligt mycket för 400 läsare. Såg det nyss. (; Nu blir jag glad!


Dem förra cupcakes'en jag gjorde för ett tag sedan.

/Sofia.

"Eh, Åsa, vad var det nu igen."

Om sådär 10 minuter drar jag till skolan, och efter det blir det ridning. Inte på Bacardi, utan vi har teori. Hoppas vi lär oss något nytt och inte bara får sadla eller något som vi lärde oss för 1 år sedan. Skulle vilja gå i dem lite äldres grupp för jag är just nu äldst och går med en massa som inge ens kan sadla själv.
Men man ska ju inte skylla på andra.. eller hur. Fast jag går med några som typ är 7-9 år så jag känner mig lite, ehum, för gammal för dem.
VÅR RIDLÄRARE; Vänd snett igenom.
NÅGON PÅ EN HÄST (som inte är jag); Ehm, vad är det?

VÅR RIDLÄRARE; Volt tillbaka.
SOFIA; *gör volt tillbaka*
ALLA ANDRA; Eh, Åsa, (vår ridlärare heter så) vad var det nu igen.
 
Men i alla fall; En bild från igår när jag gick hem från skolan blir det väl bara som ett tråkigt slut på detta "roliga" inlägg.

Mr. Camera man goes to school.

Vilken är den vanligaste meningen eleverna har ställt till Sofia idag?
"Varför har du med din kamera?"
Haha, vi hade ungefär samma sak som klasskul. Långhistoria som kommer tråka ner inlägget om jag skriver om det. Men det var ungefär klasskul i alla fall. Jag hade frågat om man fick ha med sig kameror. YEY!
Så alla har frågat 'varför jag hade med den' eller 'wow, är det där din kamera'. Köpt för egna pengar ja!
Vi bakade först lite olika saker och jag plus två till (mohaha) bakade *trumvirvel* CUPCAKES!
Sen kollade vi på "Chihuahuan från beverly hills 2" och åt våra goda kakor. MUMS!

Efter vanliga lunchen och lunchrasten var det MA-MA-MATTE! *mama matte. ;'d*
På rasten hade förövrigt Klara & CO förskte knäppa några bilder på mig men lyckades inte. Jo, när jag har händerna framför ansiktet och mössan neddragen. Jag sa att dem mobbade mig när dem stod och försökte dra upp min mössa igen med kameran precis framför näsan på mig. MOBBARE! ;'o Samtidigt pratade Malva om att 'den bilden ska du lägga ut på din blogg' och 'du kommer skriva så där på din blogg.' 
Vi slutade tidigt, klockan 1 faktiskt! YEAH! Och om några timmar ska jag till friidrotten. Hoppas vi har någe' roligt.

HERE COME DA PITCURES! (kommer inte lägga ut på någon person utan tillstånd, i alla fall inte när bilder)

(KLARA FICK ETT KORT PÅ MIG, FY PÅ DIG KLARA!)


/Sofia. ♥

Häppie bombar er.

TJENA! Nej, hej låter bättre.
Idag har jag bara hunnit med att gå till Malva, vi skulle ha gjort matte läxan som är till imorgon men vi smart-skallar *okej, det var egentligen smartiga SÅPHIJAH's fel men..* hade tagit fel bok. Haha, vi/jag är så duktig/a.
Men jag skyndade mig hem och vi åkte till Happy. Imorgon kommer henne husse och matte hem. NEJ! :'c
Hon är så söt.

Nu bombar hon er med bilder. >8D

P.S Jag vet att det är semmeldagen och jag har ätit en semla idag men lyckades radera bilden på den. Jag är riktigt smart vet ni.

Sofia is the most TRÅKIG.

Jag har inte bloggat idag. Bara att vänja er! Jag blir bara sämre och sämre.
Jag har hunnit med att gå på promenad med mamma, spikat fast en planka i mitt rum (vi ska göra en halv vägg, men jag och pappa hann inte längre än så) och annars att bara stirra på min dator. Usch, det låter som om jag inte har något liv över huvud taget.

Två fula, dåliga oredigerade bilder, i ett försök att få ett fint inlägg. OJ, det är sjukt så jag misslyckas.


Empty room, empty heart..

/Sofia. ♥

Welcome to my little world.

'Non Stop' will 'Never stop'.

När jag och pappa hade varit och matat Happy köpte jag lite godis på Ica och bestämde mig för att fota lite.
P.S Gjorde en video till det som KANSKE kommer. Vet inte riktigt. ♥
Och en ny kategori blev skapad idag.

Djungelkyckling.

FÖRLÅT, förlåt för mitt dåliga bloggande igår men jag hade verkligen inget att blogga om på hela dagen. Men nu ska jag försöka få till något här.
Igår kollade vi på Let's Dance. Det var inte rätt som åkte ut måste jag säga. 
Annars åt vi Djungelkyckling till middag. GÖTT! 

Idag ska pappa börja renovera i mitt rum, det sa han  i alla fall .__.'


GOTT!


/Sofia. ♥

"...är bara inte på så bra humör just nu."

Hej på er.
Jag har inte haft ett enda litet skit att blogga om idag. Jag ursäktar innerligt mitt vackra språk men jag känner mig inte så trevlig just nu.
Men är bara inte på så bra humör just nu. ♥

Istället kommer jag med mitt skrivbord underlägg.

(SPARAD I GIF SÅ SER DÄRFÖR LITE SÅ KONSTIG UT!)

OMFG...

Har du någon gång blivit riktigt rädd, eller.. chokad kankse är ett bättre ord.

Idag kom jag hem från skolan, Frida var med en kompis, pappa jobbade och jag visste att mamma var på arbetsförmedligen och skulle komma hem klockan 3.
När jag kommer hem är klockan ungefär kvart över 1. Jag går runt lite och gör ingenting och bestämmer mig sedan för att skriva ett blogginlägg. Men plötsligt hör jag mammas ring signal fylla hela huset. Jag går fram till skåpet utanför mammas och pappas dörr och kollar. Mammas kompis Marie ringer men jag svarar inte eftersom det bara är onödigt när hon ändå inte är hemma. (jag tänkte ju alltså att hon hade glömt mobilen hemma.)
Jag går tillbaka och sätter mig när jag hör en kortare signal. SMS!
Jag klickar på 'Svara' på mobilen och ska precis skriva något i stil med;
"Hej, det är Sofia. Mamma har glömt mobilen hemma."
Men då hörs plötsligt en snarkning in i från mammas och pappas rum. Jag kikar in och där ligger mamma och sover. AHAHAHA.

Well, this is Happy.

(bilderna är inte redigerade förutom ögonen som blivit gröna av blixten.)

Daim-kaka alá Frida.

Så här fin är Daim Kakan som Frida och mamma gjorde igår. Jag åt väl ca 100000 miljoner bitar eller så. (;
I know that it looks like ice cream!

Happy Soot Catson II

Hej allihopa.
Jag har inte bloggat, nej. Jag känner att jag inte har lust ellet tid just nu så vänj er vid att inte få snabba (m)uppdateringar.
Idag har gick jag till dagis efter skolan. Alltså mitt gamla dagis som jag gick på för 6 år sedan. Har alltså inte varit där på 6 år. Gud, har saknat det! Det var väldigt kul för alla fröknar verkade konstigt nog känna igen mig.

Nu ska jag och Frida sluka Daim-kakan som hon och mamma gjorde igår. Dem gjorde två eftersom det är mammas sista dag på jobbet. Har inte tid med mer förklaring just nu.

Sen ska vi till Happy, och klicka på "djur" under "fotografiskt", blädra lite om du inte vet vem hon är, och mata henne osv. för hennes husse och matte är i USA!

Nu måste jag gå.

/Sofia. ♥

Om

Min profilbild