When you cried I'd wipe away all of your tears



Jag har länge älskat Evanescence och deras sångerska Amy Lee. Hon sjunger otroligt vackert och är för övrigt helt otrolig! Evanescence är väl egentligen ett lite mera rockband men detta är en av deras "lugnare" låtar och det är inte för än i slutet som det blir lite rockigare. Lyssna även på deras låtar Hello (den första låten jag hörde av dem och också en lugn låt), Everybodys Fool och Bring Me To Life.

Dagen har spenderats på teatern med föreställning! Jag var med i tre pjäser vilket var otroligt kul, det var väldigt kul och det gick bra. Jag har hunnit vara både rödluvan, chef tillsammans med Fabian (fast jag var högsta chefen), blygt mobbings offer, rappare och Ozzy Osbourne! Imorgon har jag bestämt en liten fotoutflykt med Malva till ett fint ställe jag har spanat in. Nu får ni längta ihjäl er i eran ensamhet, varsågod. ♥
Kommentarer
Matilda

svar: Kan bro på att handboll är bättre än friidrott ;D

Datum: 2011-10-22 Klockan: 21:52:47 Blogg/hemsida: http://matildakjell.webblogg.se/
Yrla

Nu har jag avslutat frågestunden C:

Hoppas att du är nöjd med svaret!



http://yrlaevelina.devote.se/blogs/13398560/den-efterlaengtade-sure-fraageztunden11111.htm

Datum: 2011-10-23 Klockan: 01:21:42 Blogg/hemsida: http://yrlaevelina.devote.se
eve

tävling på min blogg just nu. finaste höst bilden. var gärna med och kolla på inlägget där jag skrev det om för att veta mera. inlägget = "never lie to anyone. then there only going to lie back." :)

Datum: 2011-10-23 Klockan: 13:52:22 Blogg/hemsida: http://thebestdaysofeve.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild