PromarkersDet enda jag har hunnit gjort med de än så länge är att kladda ner ett papper för att testa allihopa så att de funkar, målat en häst (som jag blev riktigt nöjd med men tyvärr inte har fått något bra kort på och därför visar jag inte den just nu) och en misslyckat försök att rita en flicka. Men tyvärr använde jag ju den mörkblå färgen till ögonen...
Dålig idé det där säger jag bara. Haha!

Färgerna jag har;
Henna, Ruby, Bright Orange, Canary, Lime Green, Forest Green, Sky Blue, Indigo Blue, Amethyst, Rose Pink, Cool Grey 4 och Black. Det var de jag fick med i själva set'et jag köpte (och en fine liner) men sen köpte jag ju färgerna Almond och Warm Grey 5 också, samt ett marker block eftersom färgern blöder igenom på vanliga papper.
Jag är super nöjd! :>

Tjiihoo...MINA PROMARKERS FRÅN ARTISTICA.NU ÄR CA 3-5 MINUER HÄR I FRÅN... ♥ WIHO!
Det som är utsuddat är hemlig p.g.a att det står adresser o.s.v.

Nu ska jag skutta runt och vänta på att pappa ska komma hem! ;3

/Kom ihåg flytväst - flodhäst. (eller; har'e bäst - flodhäst)

Jag har varit kreativ.Är det inte duktigt av någon som är sjuk (och bara vill slänga sig i sängen och sova) att sitta och rita med sina akvarell pennor som hon fått i födelsedags present och till och med göra små ändring i bloggdesignen. Är ni inte imponerade? Haha, dock var det inte den här fin-fina gubben (eller kanske det är en tant) som jag ritade just idag.

/Sjukling. ♥

Gustavsvik & mobil-kvalité.

YEY! Jag har varit i Gustavsvik i Örebro. A.k.a Upplevelsebadet! Det var jätte kul och det roligaste var nog ändå att jag var där med min vän Ronja. Vi har haft dålig kontakt och har därav inte träffats på 2 år men för några dagar sedan ringde hon och frågade om jag ville följa med henne till Gustavsvik. Vill verkligen åka dit igen!

Det enda jag förövrigt hade med mig var min mobil (om vi nu ska gå in på foto material) och därför var det de enda bilderna jag hade. Och för att jag ändå har rätt så många bilder på mobilen så laddade jag in allt på datorn. Därför är bilderna inte av samma kvalité som det annars är, men de duger väl antar jag. Diggar första och andra bilden/bilderna!  

Förhoppnins kommer mina Promarkers imorgon. (!) WOOHOO...

Promenad!

 

Undrar ni kanske vart jag har varit? Jag har ju inte hunnit skriva något på ett tag ju!
Men det är ju så här att min moster Jenny och hennes man Henrik är på besök här hemma. Idag ska släkten på mammas sida komma och fira min födelsedag. Eftersom jag har varit på ridläger hela veckan så har vi ju inte hunnit haft något riktigt kalas än. Men nu ska det bli kalas allt!

Igår gick jag mamma, Jenny och Henrik på promenad. RÄTTELSE: Rättelse några gick på promenad och en annan hamnade liiite efter eftersom hon stannade och knäppte bilder hela tiden. Men bilderna blev ganska fina ändå tycker hon så det är helt okej ändå. Bland annat några på vitsippor som det kryllar av just nu. Riktigt bra motiv är de också!

/Sofia. ♥

Hemskickat: promarkers.

Jag fick ju tyvärr inte promarkers i födelsedags present som jag önskade. Men istället beställde jag de igår kväll. WOHO! Det jag beställde hem var ett paket med 12 färger plus en fineliner för konturerna. Sedan ett Markerblock och två separata färger. En brun (Warm Grey 5) och en lite hud färgad (Almond). Jag har ingen som helst aning om när det är tänkt att komma fram men hoppas på så snart som möjligt.


Såhär... såhär glad är jag NU!

"And every breath we drew was Hallelujah..."

På ridlägret gick det mycket bättre idag än det gick igår. Sally var mycket gladare idag och försökte inte bitas lika många gånger. Men någon gång försökte hon nafta, mest för att hon ville ha mat gissar jag.
Idag hoppade vi och då blev det väldig fart på Sally. När man hade hoppat en gång fick man ställa sig i mitten av ridhuset och vänta på sin tur men Sally vägrade stå still utan började trava när jag inte höll i henne hårt. 
Jag har ju inte ridit särskilt länge (och går i en grupp, där vi HELA TIDEN får in nya elever som inte är särskilt bra på att rida, där vi inte kommer framåt så mycket) och detta var alltså den första gången jag hoppade. Det gick super och det var helt otroligt kul!
Imorgon är det sista dagen på ridlägret. Tråkigt, men det måste ju ta slut en dag. Men Åsa sa att vi ska hoppa imorgon också. WOHO!

Ja må hon leva...

Jaha, då fyller man år då. Jippi!
Idag på ridlägret fick jag inte Bacardi. Dumt... Men jag fick istället Sally. Sally kan vara lite små tjurig i boxen och försöker hela tiden med att bitas. Men bara man har lite hö liggande på marken och hon får sluka i sig det så, då går allt prima. Men hon är super-duper bra att rida och är faktiskt den bästa hästen just att rida. (Av de jag har ridit. Fast Bacardi är bättre på sitt sätt!)
Anledningen till att jag inte fick Bacardi var att han var så populär, och många hade önskat honon, att Åsa fick lotta vem som fick ha honom. Och såklart var min otur framme och det blev inte jag.


Mina presenter:
Fint självporträtt på mig (en schimpans på en motorcykel) Det är alltså ett "grattis kort". 
Fin nykelring föreställande en blå björn
Halsband
MARIOKART (!)
Choklad kanin
Pets tidning
Super söta klistermärken
Massor av tröjor
OBS: Jag fick även en prenumeration på KP för flera veckor sedan men den räknades som min födelsedags present.

/Hälsningar en tolv årig people. ♥

En dag kvar och en kisse miss.


Den här lilla krabaten ville gärna följa med mig och mamma på promenad igår tror jag.

Jahapp, då fyller man alltså 12 år imorgon då. Åh, vad jag längtar! Vi får se om jag hinner skriva något innan jag drar mig till stallet på ridläger. Det är ju alltså på min egen ridskola som jag ska på ridläger på. Men jag kommer i alla fall hem klockan 4 så jag tror att det blir något litet inlägg som skapas förhoppningsvis. Men nu ska jag väl bara slöa tror jag. Härligt med påsklov!

/Sofia. ♥

Snart, snart, snart...

YES (!), snart är mitt rum klart. Igår blev det en sväng till IKEA där man fick inhandlat bl.a två bokhyllor, massor av ramar till foton och små söta färgglada lampor. Mina är i Svergie-färgerna. Blått och gult! Vi kom hem så sent som klockan halv nio och hade redan missat en halv timme av Talang 2011. Men vi hann titta en liten-liten stund i varje fall.
Sen så ställde vi in min säng i mitt rum så jag, äntligen, får sova i mitt eget rum. I några månader (tror jag det är?!) så har ju jag fått sova inne hos Frida varje natt. Men idag fick man sova i sitt eget rum igen. Mitt nuvarande sängbord är en vit stol med en stor hög olika böcker och en lampa. Låter det inte hemtrevligt?
Men idag SKA vi bli klara med mitt rum. Det har stadsministern Sofia bestämt!

Förövrigt letar jag efter vilka bilder jag ska ha att sätta upp i mitt rum eftersom jag har rum med 15 bilder att sätta upp eftersom jag köpte massa ramar igår och också har en cool fotoram som är designad som en film rulle. Och jag har nog hittat 3-5 (det beror på att jag har lite svårt att bestämma mig) än så länge. Bara mer än 10 kvar. Hehe...

"And I know that he knows I'm unfaithful."

Jaha, ni får helt enkelt gissa vilken (bra) låt jag lyssnar på just nu. RÄTT! Unfaithful - Rihanna.
Detta har varit en dag med många olika vändningar på humöret. Först var det ju Vårsoaré där vi gick vidare och det är jag jätte glad över och det gick väldigt bra om jag får säga det själv. Sen kom jag hem och var rätt lagom, inte super glad och inte förbannad, och åker till ridningen. Där får jag Agge (Aga Chan, det utalas Aga Kan) som jag bara har ridit en gång tidigare där han inte direkt föll mig i smaken. Nej, jag gillade honom inte alls!
Idag så var han rätt okej när jag sadlade osv. Men grejen med Agge är att han gillar att busa. Det är roliga bus för honom med för ryttaren kan det bli lite jobbigt när man ska sitta upp och man sitter fast med foten i stigbygeln och han börjar gå framåt. (oj, undra vem "man" är?!) Han brukar ju också ibland gilla att helt plötsligt vara helt och hållet envis och vägra göra allt man försöker säga åt honom att göra. T.ex så hade han gått runt ett helt varv (och stod åt helt fel håll...) idag när jag skulle sitta upp och jag drog så hårt jag kunde för att få honom framåt och göra en volt så att han stod men han tvärvägrade. Jag var rädd att jag ströp honom men han bara stod still och låtsades att jag inte fanns. Det var såklart hans bus så jag menar inget illa men sen tror jag han är för liten för mig också. När vi travade kände jag att jag hade väldigt svårt att rida. Han är den minsta hästen jag har ridit kom vi fram till efter att jag tänkte efter vilka hästar jag har ridit. Ska nog säga det till Åsa på Tisdag. Då har ju ju ridläger till och med. (: Haha, och så fyller jag år på Tisdag.

SMART REPLIK JAG TÄNKTE IGÅR:
Jag sitter och bara har handen på huvudet och tycker att det känns som om jag har en stor knöl på huvudet (det var nog bara inbillning) och oftast om man t.ex har något på sin ena hand så kollar man ju på den andra för att kolla satt det inte är något...
Jag tänker: Okej, då får jag väl känna på mitt andra huvud och se om det är likadant där.

 

Dag 07- En bild som någon berömt mig för

 
 

Denna brukar pappa berömma mig för ganska många gånger, eller han brukar alltid säga att den här är jätte fin. Haha, jag fick visa före och efter redigering också. Jag hoppas man ser lite skillnad. Detta är en av de bilder jag ska sätta upp i mitt rum sen när det är klart. För i helgen ska vi åka och handla möbler men själva väggarna osv. är klara.

/Sofia. ♥

Ibland är inte turen på din sida.

Precis innan lunch kommer Frida fram till mig i skolan och säger:
- Sofia, jag ska gå hem.
- Varför då?
- Jag mår dåligt.
Hon går hem och dagen fortsätter. Sedan går (nej, jag cyklade) jag hem och när jag närmar mig huset ser jag att bilen inte är där.
"Ah, men pappa har väl den," tänker jag.
Jag kör in cykeln och precis när jag låser den slår det mig att pappa är i Stockholm med sitt jobb och kan alltså inte ha bilen. Jag går fram till dörren. Låst... Jag knackar och ringer på ringklockan. Inget svar. Woho!
Jag låser upp cykeln och cyklar tillbaka till skolan och mötts på vägen av Josefine och Lovisa som är på väg och jag säger plötsligt;
- Ska ni hem till Josefine?
- Ja, svarar de.
- Ehm, skulle jag kunna få låna telefonen hos dig.
Sen förklarar jag allt som hänt och till sist kommer jag hem efter att ha hunnit gå ut med Lovisas hund också. Haha.
Sedan lyckas jag faktiskt ta mig till teatern med Malva och där går det väl lite halv bra och sedan får vi skjuts av mamma hem. Malva blir avlämnad hemma hos sig. Hon ringer sedan till min mobil medan vi sitter i bilen och då har ju hon blivit utelåst såklart. Hennes mamma och lilla syster var på fest och hennes pappa och lillebror på friidrott. (yes, på samma friidrott som jag går på. yeah!) Jag erbjuder mig (snäll som jag är) att cykla och hämta henne. Malva har ju tyvärr inga egna ben att gå på som ni vet.

YEAH, imorgon är det Vårsoaré. För er som är tröga (mohaha) så är Vårsoaré samma sak som Talangjakt.


Yes, bilden har mycket med inlägget att göra. *skratta*

Nu är våren kommen, nu är våren kommen.

  
Eftersom en viss person gick upp klockan kvart i sju så har en viss person tid att skriva ett blogginlägg eftersom en viss person redan är helt och hållet klar för skolan. (woho!)
Är det inte härligt att våren börja smyga fram? De här fina blommorna hittade jag hemma hos mig igår, eller kanske det var för ännu längre sen. (!?) Igår var det *trumvirvel* 18 grader utomhus. HERRE GUD! Våren är på väg. :'D

Och det är en vecka kvar tills jag fyller tolv år. WOOHOO! Nästa tisdag, oj, tiden går fort.

/Sofia. ♥

Nyttig frukost.Säger bara ett ord: MUMS!

Hinner inte skriva nu, ska dra mig ut och fota. Sen kanske jag ska hjälpa till pappa med att bygga klart mitt rum. Det börjar närma sig slutet på hela renoveringen nu.

/Sofia. ♥

"Ignorance is your new best friend. Ignorance..."

 
Idag fick jag gå upp klockan halv åtta (dock vaknade jag lite tidigare) eftersom jag skulle till teatern på uppvisning. USCH, det var lite för kul alltså.
Vi var där klockan 9 och klockan 2 var föreställning. Allt gick hur bra som helst. (!)
Denna härliga bilden var den enda jag hade att bjuda på, laddade precis in alla bilder och hittade den här som jag faktiskt tycker är lite sådär halv cool.
Sen sitter man ju och lyssnar på Paramore, låtens namn står två gånger i rubriken. (: Haha.

Jo, tycker ni jag ska börja med att ha låt-texter som rubriker eller ska jag hålla mig till tråkiga vanliga namn?!
Kommentera och skriv svar, skulle vara snällt!

/Sofia. ♥

"I was trying to fly, but I couldn't find wings..."

 
Idag fick jag rida Bacardi på ridningen. WOHO! Tredje gången i rad. (!) För två veckor sedan var han ju väldigt trög men idag var han jätte pigg och travade ungefär i samma takt som man galopperar men det var fortfarande trav. Så man fick hålla tyglarna ganska hårt, man kunde inte direkt sitta och sova. Inte särskilt mycket i alla fall.

Här får ni en riktigt fin bild på min väldigt morderna skor. De här är alltså de jag bär i skolan. Tro det eller ej?! Haha, tror ni inte att jag blir super populär eller vad? (; Fast vem bryr sig egentligen om att vara populär? Det råkar finnas viktigare saker här i livet också. Japp, et är sant. Blir ni inte chokade?! :'o Finns det något mer viktigt än att vara snygg och passa in. HERRE GUUD!

/Sofia. ♥

Dö vs sova.

Har hållt på med en beställning på bloggdesign i princip hela kvällen och känner mig så himla trött. *snark*
Överväger om jag ska dö eller sova. Vilket tycker du låter bäst? :3
För att se reslutatet på hela kvällens jobb, tryck här.


En gammal bild som fanns på hårddisken där jag och Elin pratar lite över msn. GRATTIS ELIN, du fick just en gratis länkning. Ni måste ju ändå erkänna att det är läskigt likt. o.o'

Tackar, tackar...

 

Give me, give me, give me...


De här står HÖGST upp på min önskelista i år. Man fyller ju år om 15 dagar. *stolt*
Detta är ett par tusch pennor fast mycket bättre. Orkar inte förklara så sök på "Promarkers" på Google och hitta information om de.
Varför kan det inte bli den 19:e April NU?

/Sofia. ♥

I've did it.

    

Vilken av de gillar DU mest? Själv är jag mest förtjust i den nya. Men alla tycker ju olika här i världen.
Älskar att byta namn på min blogg också.
NAMN MIN BLOGG HAR HAFT:
w w w . o k a a j h . b l o g g . s e  - Sofias fotoblogg
Sofia är - fotograf och illustratör
The queen of awesomeness - vad har man för anledning att vara seriös?
Photographer of awesomeness - man överlever på att inte vara som alla andra också.

Nu har jag tänkt att "bara" satsa på fotografi på min blogg. Jag kommer så klart rita några bilder då och då men jag känner att foto mer är något jag har lust att blogga om.

Kommentera gärna vilken du gillar/gillade mest och lite kort om varför, så blir jag glad! ♥

"Perfect by nature. Icons of self indulgence..."

   
Idag har jag varit sjuk! (woho! ._.') Har mått illa, haft fruktasvärt ont i halsen och bara känt mig helt färdig att falla ihop och svimma. Men senare på dagen gick jag och mamma på en liten promenad där jag fick ta lite kort. Här är väl ett av de.
Sen har jag gjort klart en ny header och förövrig kodning som jag ska ha då jag inte blev så nöjd med det gamla. Men denna blev jag nöjd med må jag säga.
Alla koder är klara men har ingen ork att lägga in den idag (eftersom jag jag ska sova nu) så det blir imorgon om jag hinner. Så ni får vänta helt enkelt.
Dö inte av längan bara. <':

P.S Dock kommer alla bilder vara lite små ibörjan eftersom den nya kodningen på själva.. ah, den vita rutan som texten står i, är lite tjockare och jag kommer börja med att ladda upp bilderna större när jag har fixat designen. Men efter ett tag så har ju de för små bilderna försvunnit och det ser ganska normalt ut igen.
Uppdatering: Jag har ändrat storleken på detta fotot nu. ((:

/Sofia. ♥

Tomat!

När man inte har något roligare för sig på dagarna är tomater bra att ha. Vem orkar redigera bilder? INTE JAG, INTE JAG! Tralalala.

Sleep well.


Idag har jag hunnit med att vara med Zina och vi har gjort en massa roliga saker.
Jag hinner inte så mycket mer, ska gå och lägga mig och imorgon har jag massor med roliga saker att göra. Najs... (:

MIN OCH PAPPAS NYA SÅNG:
Pigg, piggelin. Pigge, pigg, pigg, PIGGSVIN!

/Stolt dotter av världens roligaste pappa. ♥

(Har ni skojat något idag då? Jag och Klara bjöd på Kärleksmums till klassen, men det var salt istället för socker i dem. MUMS! x'>)

Om

Min profilbild