Well honey, here comes a lullabyTrots att det kanske inte ser så ut är detta faktiskt ett föl. Men jag har dock inte fått någon bra första intryck av honom för han började bitas först och jagade sedan mig och Bella. Kul!

You can't kick me down I'm already on the ground
Fotade Mario lite idag, bara för att det var så länge sedan. Han har tappat nästan all sin vinterpäls nu och ser ut som en liten smal sticka.

Jag vet inte hur jag har lyckats men jag har fått en muskelbristning I MAGEN. (för er som inte vet vad muskelbristning är) Det gör ont som satan. Kan muntra upp mig med att det är Fredag idag och att vi har fyra dagars ledighet. WIHO FÖR LIVET!

Har ni sett något sötare?
Denna lilla gullis står i stallet. Dock ska hon förmodligen säljas tyvärr fick jag höra eftersom en köpare skulle komma och kolla på henne idag. Men söt är hon, så hon charmar säkert till sig en ny ägare gissar jag. ♥

OCH GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA KELLIN QUINN PÅ FÖDELSEDAGEN!

Inuti min lilla kameraväskaLagom trött, överexponerad, förvirrad, flamsig, seriös och vacker jag var just dagen jag spelade in denna video. Don't forget the HD! :)

Topsan
Fina lilla sköthäst. Tog massor med bilder på andra hästar så ni kommer få ett par inom en snar framtid. Hoppas ni överlever! :)

Olympic & Red Bull

Provfotade 60D:n och 18-135mm objektivet i stallet innan jag skulle rida min lektion igår, så fotade Olympic (bild 2) och Red Bull (bild 3) eller Bullen som han också kallas. Blev bra, tycker jag!

Ett födelsedagsbarnSå idag fyller blir jag alltså officiellt tonåring. TJOHO!
Har haft världens bästa dag. Har blivit ägare av en sprillans ny Canon EOS 60D, ett par ridbyxor och en ryktlåda till Topsan, blivit gratulerad av massor av människor, fått världens finaste kort med hälsningar för massor av folk från skolan och små presenter (av Julia, tack tack), ridit Bazaar vilket gick jätte bra och ska snart äta riktigt god mat. Kan livet bli bättre? :)

Träd, blåslagna ben och galopperande hästarVar ute i skogen en sväng igår. Älskar att gå runt i skogen och bara tänka! Det bästa som finns.

Känner att jag har fått världens mest lyckade ridvecka. Först Tisdag och sen Torsdag. Jag skulle sitta upp på Topsan och hon började gå, jag var då korkad och satte mig inte i sadeln utan hängde kvar i luften där med ena foten i stigbygeln. Tillslut började hon trava och jag hängde kvar där, det tyckte jag hon var läskigt så hon satte av i världens galopp och tvärvände sen vid staketet så lilla jag flög som en trasdocka in i staketet. Nu är mitt ben fint och blåslaget!
Eftersom mitt ben gjorde så ont, och det kanske inte var det smartaste att rida unghäst då, fick jag rida en liten, snäll och lugn B-ponny som heter Rollex, Zamantha fick rida Topsan. Fml!

The best make up a girl can wear is her smileTrots att Matilda må se seriös ut på dessa bilder så är inte alltid det fallet. Hon gör mest miner och skrattar, men det blir fint ändå. ♥ Ibland gör hon även som på de små klickbara (och helt oredigerade) bilderna under...

                                                             

Rosa små blommor

Matilda gånger tvåHade bestämt en liten fototräff med fina Matilda idag. Det gick väl sådär egentligen, det regnade hela tiden och vi frös och blev blöta. Så kan det gå! Men fina bilder blev det nog ändå.

Bara 99 gånger kvar nu!Har extrem bildbrist just nu. Därav den inte så väldigt nya bilden! Men imorgon ska jag ut med en liten vän och fota så då blir det nog lite mer bilder, hoppas jag.

Jag red Ferdy idag på ridning och vi galopperade, när Åsa ropade att vi skulle sakta av till trav stannade Ferdy väldigt hastigt och jag tappade ena stigbygeln, han travade fortfarande och jag drog i tyglarna för att få honom att stanna. Även då stannade han väldigt hastigt och swoch, flög jag över huvudet på honom landade på marken med en duns. Men jag gjorde mig inte illa alls utan satt upp igen snabbt. Han var söt och stog kvar medan jag låg där på marken och stirrade på mig. Har inte en skråma efter det! Blev bara väldigt smutsig på ryggen.
Har aldrig ramlat av förut, faktiskt. Har suttit på hästars manke och hängt halvägs ut ur sadeln men aldrig ramlat av utav ren tur nästan. Var bra att få det överstökat i alla fall!

Världens roligaste dag - ironiskt sett


Melwin är så söt, så söt. ♥

Solen har varit framme hela dagen och det har varit säkert 17 grader varmt. När jag och Bella red var Topsan riktigt avslappnad och lugn och lyssnade verkligen på mig. Det gick suveränt!  Så jag är super nöjd...

Det önskar jag att jag kunde skriva. Men så är inte riktigt fallet!
Efter att ha haft problem med halsen vaknade jag idag med ingen röst alls, har varit hes hela dagen och vart förskyld. När jag senare skulle till Topsan spöregnade det och det var riktigt dåligt väder utomhus. Vi red trots det, och varken Topsan eller Bellas häst Dilba (som också är unghäst) hade stor erfarenhet av oväder så de var vettskrämda och Topsan sprang iväg ett par gånger så jag satt halvvägs ute ur sadeln, men ramlade inte av utav ren tur. Jag valde att inte galoppera eftersom jag kände på mig att hon inte skulle stanna i så fall, hon var för uppstressad. Det blev mest skritt och lite trav. Om man ens kan kalla det trav, det blev mest att springa fort när hon fick chansen. Men Bella sa annars att det såg bra ut när jag red henne och att jag var duktig. Får väl ha det som det positiva idag! Men Topsan var så snäll och söt att det hjälpte mig att må bättre. 

Nej, nu ska jag inte besvära er med mitt olycksaliga liv mer. Hejdå! (låter som om jag ska ta livet av mig när jag skriver det.. hm)

HeadbangÅker till min lilla hästiz imorgon och får min första dag som riktig skötare. Woho! Tänkte rida en stund med Bella då - hoppas det går bra.

Såhär till påsken

Canon EOS 350D - EF 50mm f/1,8 - Muppen Malva och Superhjälten Sofia

Top Secret - en fyra årig svensk ridponny


Såg bara konstig, med solen i ögonen och allt möjligt, ut på bilden. Fick bli censuerad! Foto taget med iPhone 4 av pappa.

Det började med att jag följde med min vän Bella hem och träffade hennes sköthäst Nisse. Bella frågade plötsligt om jag sökte sköthäst. Hon som ägde stallet hade nämligen frågat henne för ett bra tag sedan om hon kände någon som red och som sökte sköthäst. Jag sa att jag det gjorde jag väl, om jag fick chansen.
Inget var säkert alls, det var bara en liten fråga som kom upp. Det var flera månader sedan hon hade frågat Bella om det så det kanske inte ens sökte skötare längre. Därför vågade jag inte skriva något säkert om det! 
Men i Torsdags frågade Bella om jag ville komma och provrida en häst på Söndag, från början var det faktiskt tänkt att jag skulle provrida två hästar. Det tackade jag glatt ja till!
Idag provred jag Topsan - eller Top Secret, som hon egentligen heter då - och från och med denna dag är jag skötare på henne. Hon är bara 4 år gammal, fortfarande unghäst och inte helt utbildad än. Lite vinglig när man rider henne, vill inte gå ut i hörnen och hon har mycket kvar att lära. Men hon är hur snäll och lugn som helst. Men det ska bli sjukt kul att få lära henne dessa saker och se henne göra framsteg! Jag rider henne på Tisdagar och Söndagar har vi bestämt. Förövrigt är det ingen annan som är skötare på henne, och hon har inte haft någon fast ryttare tidigare.
Svävar helt enkelt av glädje, detta är ett enormt steg för mig inom ridning. ♥

Cosmos ♥


                                           Cosmos ser inte alls livrädd ut på bilden, nej-nej. Ehm...

Trots att han biter på nästan allting, brukar håller mig vaken hela nätterna ibland och bara allmänt är en liten mupp så, älskar jag honom ändå. Min lilla mupp! ♥

DrömfångareDet är något jag alltid har gillat hos drömfångare. Jag tycker de är lite magiska nästan! Därför var jag tvungen att köpa den här tröjan för ett tag sedan. LOVE IT! Har jag nämnt att jag älskar Syskonen Baudelaire böckerna? De är världens vackraste och bästaste böcker och ni måste läsa dem. Creds till Daniel Handler (mera känd som Lemony Snicket) som har skrivit dessa fantastiska böcker. Är just nu på tionde boken av tretton stycken totalt.

Min moster och hennes man är på besök här hemma, trevligt. ♥

But would you tear my castle down, stone by stone?Diggar bilden då den ser mäktig ut på något sätt. Coolish!

Min lilla hemlighet jag hade som har med hästar att göra har kommit ett gigantiskt steg närmre att bli verklighet. Men det blir inte hlt bestämt för en tidigast på Söndag. Så länge får ni fundera ut vad det kan vara!

Guldhamstern Pepsi

Pepsi är helt nyvaken på bilderna så därför ser han aningen trött ut. Aw!

Hade inte med mig kameran till Major så har inga bilder på honom. Det var underbart att vara där i vilket fall som helst!

Taggad till tusen!Är taggad till tusen. Om endast några få timmar kommer jag sitta uppe på Majors rygg och rida runt! Gud vad jag har saknat honom. Har inte träffat honom sedan i September, han har ju varit sjuk - stackar'n.
Förövrigt var jag hemma hos min kära vän Bella igår och fick hälsa på hennes sköthäst och se honom galoppera genom skogen. Var väldigt trevligt!

Blev väldigt hästtema (allt förutom bilden dock) på inlägget så passar på att vara lite hemlighetsfull och säga att jag även är jätte taggad för en annan sak som har med just hästar att göra. Dock är ingenting bestämt så det är därför jag inte skriver vad det är än. Förvänta er inte för mycket... ♥

Snö och blommor

Var det bara här det snöade igår. Det var i alla fall skumt eftersom det nydligen var säkert 17 grader utomhus. Mysko, det där! Men snön har i alla fall flugit sin kos, som tur är.

Var egentligen teater föreställning idag, men har förmodligen feber eller liknande så gick inte.

Om

Min profilbild