I min KameraväskaJa, då börjar vi väl med det allra viktigaste - min kamera. Canon EOS 350D heter den. Jag köpte den begagnad med två objektiv och en blixt för ca 3000 kronor i Augusti 2010. Den är en av Canons enklaste och äldsta digitala systemkamera. Men funkar ändå bra! Saknar några funktioner som t.ex. filmning och så vidare men jag är nöjd med mitt köp.
Fick detta i julklapp 2011. Är fullkomligt kär i allt med detta objektiv, brännvidden är perfekt, bländaren ger underbar oskärpa. Det enda minuset är ganska att autofokusen är lite seg ibland, men för ett objektiv för 1000 spänn kan man väl inte förvänta sig något mer.
Sitter hela tiden på kameran, iprincip.
Vet inte vad man ska säga om detta objektiv egentligen. Ganska lagom bra, funkar till det mesta och är väl medel bra. Fast egentligen ganska oanvändbart när man tänker efter.
Används bara när jag vill ha vidvinkel...


Inte det allra bästa i sin klass kanske... men det funkar bra tycker jag. Zoomen ger mera skräpedjup och gör att bakrunden blir oskarp. Funkar faktiskt väldigt bra till porträtt!
Dock lite tungt så passar bäst om man har stativet till hands. Kan vara väldigt-väldigt svårt att hålla rakt då det är en gammal modell av denna och inte har stabilisator. Som sagt; inte det bästa av sitt slag men funkar ändå lagom bra.

Övrigt:
UV filter (sönder för tillfället)
Stjärn filter x8
Close up filter +4 & +10
Star stativ (sönder för tillfället)
Fjärrutlösare
Reflexskärm 5i1 (sönder för tillfället)
Kamera väska med endast plats för kameran
Kamera väska med plats för i princip alltUppdateras när nytt material införskaffas...