Om mig
Mitt namn är då Sofia, jag är en snart 13 årig tös från en liten obetydlig stad i östra Sverige där jag bor med min mor, far och två år yngre lilla syster ca. 4km från centrum. Jag är 168cm lång, brun hårig, blå ögd, singel (vilket jag varit hela min livstid, då), väldigt flamsig, glad, självsäker, ganska svårirriterad, ateist, sällskapsjuk och väldigt awesome!
På fritiden sysslar jag med fotografering, Photoshop:ande, ridning, teater, sång, att skriva, läsning, musik och måla naglarna. Jag har en kärlek till matte, arkeologi, djur, Taylor Swift, Paramore, Sleeping With Sirens och Harry Potter. Förövrigt har jag väldigt lätt för mig i skolan, kanske är för att jag engagerar mig ganska mycket och tycker om skolan!
En text som verkligen stämmer på mig är ”people who first met me think I’m quiet, people who have known me for a long time wish I was”.

Under mina år som levande själ har jag ägt tre kaniner, fyra gerbiler, tre hamstrar och en bortsprungen katt som jag räddade. Av dessa lever en kanin, tre gerbiler och en hamster just nu  - plus katten Happy då. (läs mer om mina djur här) Sen får jag även rida och ta hand om på min grannes häst Major då och då, men jag är inte skötare eller något sånt. But I wish I was!


Tack för att ni har läst. ♥