TITTA HIT ALLA GLADA MÄNNISKOR!

Lämna okaajh bakom er och hoppa rakt in till
http://sofiakrantz.webblogg.se
Hope you will enjoy it! (och japp, jag heter Sofia Krantz, that's my name dudes)

Den här bloggen ska bli det bästa jag gjort, har jag bestämt. Inte lite halvdant som det brukade va lite då och då på denna blogg. Det känns hur bra som helst med denna blogg än så länge i alla fall! ♥

Tell me does she look at you the way I do


Tell me does she look at you the way I do,
Try to understand the words you say,
and the way you move.
Does she get the same big rush,
When you go in for a hug and your cheeks brush?
Tell me am I crazy, or is this more than a crush?

Funderar, eller har nästan bestämt mig, på att skapa en ny blogg. Har helt enkelt tröttnat på det mesta med denna bloggen. Och känner att jag behöver en nystart, helt enkelt. Har dock noll inspiration till nytt namn. Får se om det blir av! Men ni jag hoppas att ni följer med till min nya blogg i fall det blir fallet. ♥

Fullmåne


Canon EOS 60D - Canon EF 75-300mm

Visst du kan skratta och låtsas som ingenting. Men jag vet allt om dig, för du har varit min!Ni får gärna säga om det blir förmycket hästbilder. Creds till min awesome vän Julia som tagit bilden! Men det är nästan de enda bra jag har just nu! Har filmat och fotat Pepsi idag lite, får se om det blev något bra utan det.

Tänkte föresten berätta att jag tyvärr inte är skötare på Topsan längre. Jag har ända sedan den där underbara första gången jag red henne längtat efter att få tillbaka den känslan jag hade då. Allt gick bara så bra då! Jag har kontroll över allt. Men det har inte blivit så, förutom att jag ramlat av två gånger har jag mest suttit utan någon kontroll alls och känt mig osäker, dålig och ledsen. Det var så jag ramlade av för att jag inte hade någon kontroll medan vi galopperade. Trots att alla sagt att jag rider henne bra, för det kändes inte alls bra. Jag var skeptisk redan från början att jag skulle rida unghäst, men jag övertalade mig själv om att jag skulle klara av det. Men det gör jag helt enkelt inte. Jag har inte ridit tillräckligt länge för att rida unghäst. Vet inte hur jag var dum nog att tro att jag hade kapacitet till det?!
Det är inte för att det är fel på Topsan, och att hon inte är en underbar häst. Och det var ingen lätt sak för mig att bestämma mig att jag skulle överge skötarrollen till henne. Dock hade Maria (som äger stallet) sagt till mamma att de kunde fixa en ny häst bara om det var så, innan när hon inte visste hur jag kände med Topsan. Men nu hade de tydligen tillräckligt med skötare på alla hästar!
Så kollar runt lite på internet efter nya sköthästar i stan. Det går väl sådär, än så länge. Hittat massor av folk som söker medryttare på sina hästar men som antingen är för svårridna, är lite för långt borta eller är shetlandsponnyer (haha).  
Jag saknar Topsan, det får ni inte tro att jag inte gör. Och jag vet att jag låter som världens mest bortskämda unge som får det finaste någon kan få och sen inte vill ha det och byter ut det mot något annat och jag vet också att jag borde vara lycklig som fick en sköthäst. Men jag kände att detta var bäst både för mig och Topsan, jag vill inte förstöra hennes liv med mitt dåliga ridande på henne så att hon lär sig fel redan som ung.

GullgulligullgullgullPepsi fick testa att vara ute för första gången igår. Han såg mest lika förvirrad ut som på denna bild! Söten...

Burn with meRaderade förra inlägget för att det blev konstigt med två eldbilder på raken. Om en halvtimme ska jag ut och fota med Cornelia. Hoppas det blir massa fina bilder!

Om

Min profilbild