Hejdå snön!Jag gissar att nästan alla som betraktar dessa bilder omedvetet eller medvetet dragit den förhastade slutsatsen att dessa bilder är fotade vi någon sjö. Faktum är att de är fotade på en åker! Det blev på detta vis när snön smälte bort nu.

Nu åker jag till Julia, jag kommer sova där till på Onsdag för att mina föräldrar ska iväg med sina jobb. Får se om jag bloggar... HEJDÅ!

Lilla, lilla JohnJohn (han som äter lysrör) blev lite dissad av Frida och hennes kompisar så han följde med ut på en fotorunda. Vi pratade om b.l.a; missfärgad gröt, Johns senila öga och FN bilen. Normala är vi ju!
Han ställde i alla fall gärna upp som modell, inte en väldigt seriös sådan men det funkar. Han hittade även en ny vän på kuppen, han heter Sten. Hej Sten!

Nu: Melodifestivalen! ♥

Pain make your way to me, to me. And I'll always be just so inviting.

Försökte gå ut och fota. Det gick inte så väldigt bra, tyvärr. Jag själv såg mest lika sjuk ut som jag känner mig.
Känner mig lite egoistisk med bara bilder på mig. Ber om ursäkt!

Detta lyssnar jag på just nu! *klick*

FetonsdagenEftersom jag fortfarande är sjuk så hann/orkade/ville jag inte äta någon semla igår. Men idag hade mamma köpt hem semmelbullar, mandelmassa och grädde så jag gjorde en varsin till oss båda. MUMMA!

Känner mig lika frisk som en påkörd 125 årig grävlingBilderna var egentligen tänkta att bli lite mer som dessa bilder blev, men detta funkar väl antar jag.

Blev en jätte bra start på sportlovet, jag är nämligen sjuk. Rubriken visar hur jag känt mig hela dagen...
Har ont i huvudet, mår konstant illa & är yr och har ingen som helst aptit. Men nu ska jag inte besvära er med mina problem längre. Hejdå!

Små droppar i orangeEftersom bilderna är beskurna så blev kvalitén lite mysko. Men det funkar!
Fotade lite olika typer av dropp bilder idag, dessa blev jag lagom nöjd med. Sen tog jag även lite med CD skivor som inte fick det resultatet som jag trott men det blev okej. Kommer upp senare!  

The Power of PhotoshopAv någon anledning trillade jag förbi min ännu osorterade mapp med bilder från i somras när jag under loppet av knappt en vecka hann vara på Liseberg, hos min moster i Göteborg, i Malmö, i Höör, på Skånesdjurpark och på Ullared. På min vistelse i Göteborg tvingade jag mamma, moster Jenny och hennes man Henrik att gå på promenad ner till ett stall så att jag fick fota ett par hästar. Och med ett skitdåligt resultat som kanppt är rört överhuvudtaget! Jag tyckte att detta fotografi på den här söta lilla ponnyn var rätt lagom fin bortsett från att den är grå och trist, oskarp och sned. Trots alla brister öppnade jag den i Photoshop och började leka runt lite. Det är faktiskt knappt att man tror att det är samma bild, tycker jag. Nöjd, förutom att kvalitén egentligen är mycket bättre i egentligen! ♥ (ja, jag är ond och skriver inte vilken som är före och efter redigering så nu får ni klura på det mohaha)

Mina kära vän Isabella gav ett förslag om att jag kunde göra en guide om hur man gör en panorama bild i Photoshop. Tycker ni att jag ska göra det?

Hej, vackra vinterlandskapÄr det inte det härligaste som finns att bara ligga kvar i sängen och sova och veta att man inte ha någon tid och passa. WOHO FÖR SPORTLOV! ♥ Dock förstörs det hela när man vill gosa med sin gerbiler och en av dem tycker att mitt finger verkar roligt att testa hur hårt man kan bita i. Aj!
För andra gången gick jag ut för att fota vinterlandskap och det blev mycket mera lyckat än förra gången. Kylan utomhur dämpade i alla fall smärtan i mitt finger! Panorama bilden är flera bilder som sitter ihop, ca 5 stycken.

Idag har jag även namnsdag. Yey för mig! 

Blue eyes
                                                  Bilder tagna med Canon IXUS 117 HS

Jag hade tänkt att ha en bloggpaus egentligen eftersom jag har så sjukt dålig inspiration just nu till allt. Men jag ska kämpa tillbaka inspirationen, i alla fall försöka. Tills jag har finare bilder med 350D:n får ni 'fina' bilder på mig i en konstig vinkel som får en att se ut som en tjock liten (jag är faktiskt 1,68 juuuu) dvärg och en fin växt.

Förövrigt vill jag tacka alla som besöker och kommenterar - även om de är få(r) - och som får mig att fortsätta med det jag gör här. ♥ Och nej; min ögonfärg är inte redigerad på något sätt, de såg ut så på bilderna.

Snygga hundar

Översta bilden är ju så sjukt snygg. AHAHAHA! ♥ Max ser äckligt nöjd ut där och Aslan ser bara... ja, lagom konstig ut. Det är tur att dem är söta i alla fall.

Blivit mycket djur i bloggen på sista tiden; vad tycker ni om det egentligen? Jobbigt, roligt, gulligt... ja?!

Promarkers skapande
Eftersom min vän Iza så gärna ville se vad jag ritat så är jag ju så snäll så och visar er bilden.

Bilden är snäppet finare i verkligenheten och jag är rätt lagom missnöjd måste jag medge. Men, men, vad gör man! ♥

Jag råkar bara ha världens absolut sötaste kaninDet hela är en enda lång historia.
Mario har lärt sig att klättra över sitt staket och har lyckats rymma ett antal gånger och så rymt ner i en gång under huset. Under två veckors tid har Mario alltså inte kunna gå ut fritt, utan bara när vi sitter bredvid och tittar på (och hur länge orkar man sitta så och stirra..?). Igår byggde pappa på ett nät över där han alltid lyckas rymma och idag har han varit super glad och hoppat runt och gjort en massa glädjeskutt och rullat runt som han bara gör när han är överlycklig. Ni ser detta på understa bilden!
Har varit duktig idag och städat mitt rum, ritat med mina Promarkers, "produkt-fotat" objektiven till denna sida och målat naglarna. Beröm mig!

Har även uppdaterat Bacardi-bloggen för första gången 2012. Saknar dig, bästaste vän! ♥

Ännu en häst bildDe bilder jag tagit de senaste dagarna är inte på min kamera så jag har inga nya fräsha foton just nu. Så fick bli ett fint fotografi på mig och lilla hästen.

Ska bli bättre på att fota, är sjukt dålig just nu. ♥

Första ridlektionen med CojanFick rida Cojan som jag aldrig ridit förut. Hon var väldigt trevlig att rida, lite pigg men det var ganska lagom lätt att lugna ner henne. Vill gärna rida henne snart igen!

Kom på att detta var de första bilderna på hästar med 50mm objektivet. Yeah!
Alla bilder är fotade av min kära moder. ♥ Den nedersta ska användas till skolprojekt då det var den enda som stämde med min skiss jag gjort innan.

Ursäktande


                                                 Tagen i Maj 2011 och aldrig publicerad

Har inte mycket bilder förtillfället men ska snart dra iväg till ridningen där mamma ska fota mig för att skolprojekt så förhoppningsvis har jag lite bilder efter det. Tack ännu en gång till de få som fortfarande läser min blogg trots att den är så pass tråkig. Ursäktar mig! ♥

Saknar sommaren och värme, nu är det mest grått och trist faktiskt. Finns inget att fota!

You'll still be beautiful then, bless your beautiful heartÄnnu en bild från min självporträtts fotografering. Denna gång tagen med blixt! Vilket jag testade 2-3 gånger.

Luktar himelskt från köket - hungrig - och så lyssnar jag på Sleeping With Sirens. Tänkte också hälsa att Kellin Quinn är G-R-Y-M! ♥

För att färglägga liteTänkte egentligen lägga ut den andra bilden från när jag tog självporträtt men isåg att det bara skulle göra min blogg ännu mera svartvit. Ger lite fina bilder från när jag var hemma och farmor och farfar! Brusiga bilder, ursäkta.

Fotat självporträttFotade lite självporträtt idag. Det gick väl halvbra! Ja, jag har ett linne utan axelband på mig. Det blev inte med på bilden så jag får se naken ut. xd Skulle förövrigt aldrig ta sånna bilder varken på mig själv eller andra - uh. Kommer åtminstone en till bild från detta.

DEAD BY APRIL ÄGDE MELODIFESTIVALEN IGÅR! ♥

Blir blind när alla lampor lyser
Jag och Julia ordnade ett litet fotoprojekt. Det gick ganska bra!

Kommer förmodligen bli en behind the scenes video på detta som kommer läggas upp på Julias blogg. ♥

Lilla Pepsi ♥Förlåt, för att jag har varit oaktiv. Har haft mycket annat för mig! Ska försöka göra en video så snart jag kan då det var ett tag sedan faktiskt.

Vill tacka och ha medlidande till de ytterst få som fortfarande besöker. ♥

Dagens har spenderats med Julia och Vilma då jag för första gången besökte Vilma. Vi hade skoj! Nu sitter jag med Frida som skojar med Pepsi och sjunger till honom lite. Julia är här också!

Om

Min profilbild