Söt. ♥


Den här extremt söta bilden fick jag på Mario idag. Aw - det är det enda ordet jag har att säga. Jepp, det är mina byxor som han har tassarna på. Otroligt hur söt han är!

Blommor, träd & mera blommor.







Nu mår jag mycket bättre och har faktiskt varit ute och fotat lite. Jag tog även en ny bild till headern. Eller egentligen så är det två bilder som sitter ihop med varandra! Faktiskt...
Imorgon ska vi på klass resa till Boda Borg. Innan ni alla börjar gå in på deras hemsida och kolla vart det finns någonstans och försöka ta reda på i vilken av de städerna jag bor i så ska jag berätta att vi ska till Boda Borg i en annan stad. Sådeså!
Har gjort en film på Mario också som jag funderar på att visa. Den är inte av högsta kvalité men det är väl ingenting egentligen.

/Sofia. ♥

En sjuk dag som denna.

Eftersom jag är sjuk och inte har något roligare att bjuda så kan jag gott svara på de här frågorna som jag hittade på den här bloggen idag. Tog dock bort några frågor...

Vad gjorde du kl 08 imorse?
Sov, antar jag! Eller så kanske jag precis var på väg att somna.

Vad gjorde du för 15 min sedan?
Satt vid den har datorn, i det här huset och i den här stolen.

Det sista du sa högt?
- Okej.  Men då släpper jag ut Mario sen då. Ah! Hejdå!

Vad har du druckit idag? Vad var det senaste du åt?
Jag har inte hunnit dricka något än. Och det senaste jag åt var väl... middagen igår.

Vad är det för färg på din ytterdörr?
Den är vit och har ett litet gulligt föster längst uppe.

Vad är det för väder hos dig nu?
18 graders värme och ganska soligt med några moln på vissa ställen men annars verkar det ganska fint. Ska nog gå ut till Mario senare och smaka på det fina vädret. Hoppas på att det smakar gott.

Godaste glassmaken?
SORBÉT! Vilken smak som helst men bara det är Sorbét. *dregla*

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Eh... det kan jag nog inte svara på eftersom jag aldrig har varit kär. Förutom på dagis. xd

Sover du tungt?
Nej, jag sover inte särskilt tungt. Är ganska lätt att väcka!

Drömmer du mardrömmar?
Det har hänt några gånger så jag antar att svaret är ja!

Trivs du med ditt jobb?
Hehe.

Favoritklädsel? Kläder just nu?
Jag har faktiskt ingen riktig favoritklädsel utan kan ha på mig jeans en dag, en annan dag mjukisbyxor (fast dock har jag bara ett enda par) och ibland tights.
Idag har jag mina enda par gråa mjukisbyxor på mig och en svart tjocktröja.

Vad ser du om du tittar till höger?
En vägg!

Vad ska du göra härnäst?
Gå ut till Mario.

Höger eller vänsterhänt?
Höger! Frida är den enda i familjen som är vänsterhänt...

Humör just nu?
Trööött...

Favoritgodis?
Morötter och dipp! :D

Kläder just nu?
Sa jag inte det innan... xd

Sommarplaner?
Friidrottsläger på Gotland med 98-orna. YEY!

Hur många kuddar sover du med?
En.

Spelar du något instrument?
Jag har spelat piano men har slutat. Spelar fortfarande för det stora nöjets skull men annars försöka jag lära mig lite att spela gitarr. Det har inte fott så bra och gör det inte så ofta längre!

Vad är viktigast för dig?
Att få vara lycklig.

Är du kittlig?
Nej. Bara under fötterna kan jag vara det! Och om jag är på roligt skratt humör (jag lovar, jag är inte så rolig när jag bara skrattar åt allt som finns) så kan jag vara kittlig bara för att allt är kul just då!

Snarkar du?
Nej, inte i vanliga fall.

Stjärntecken?
Väduren! (mario är en lejonhuvad dvärgvädur!)

Längtar du mest efter just nu?
Tills att mamma kommer hem med pizza. Hihi! Lite bortskämd får man väl ändå vara när man är sjuk. Nej, men eftersom jag inte är SVERIGIES MÄSTERKOCK så skulle mamma eller pappa ha fått komma hem och mata mig, ehe, men det blev istället hemköpt pizza.

/Nu är jag sjuk, här i vårt hus. Pizzan den kommer, hopp-falla-lalla-la!

Bokeh.









Vi får se om jag orkar gå på någon friidrott idag. Är trött och känner lust för att bara slänga mig ner i en soffa (eller ännu bättre - en säng) och bara sova. Huvudet värker och ögonlocken är på väg neråt så det visslar om det. Inte ens Paramore's låtar får mig att bli piggare. Bjuder på dessa bilder som jag tog igår medans mamma var inne i film affären och lämnade in lite filmer vi hade hyrt. Alla är fotograferade i ett träd och det är bara sista bilden som har äkta färger. Alla andra är redigerade!

God natt - tralala hatt! (yeah)

Let's go INSANE!




Glömde jag nämna att jag var utomhus och försökte få lite kort på min "Let's go Insane!" tröja? Svar: JA!
Ingen av bilderna blev riktigt 'wowdenhärmåstemåstemåstejagläggautpåbloggen'-aktig utan alla blev 'jajadenkanjagslängaiensopptunnaomnågraår'-aktiga. Så istället för att lägga ut en av bilderna och göra ett vanligt tråkigt inlägg som ingen kommer bry sig om så satte jag ihop tre av de till EN enda bild. Jag gjorde de svartvita för enkelhetens skull och kanske eftersom jag inte orkar redigera alla färger. Hm, det kan ni fundera på!
Det syns inte när de är svartvita men den bilden i mitten är vääldigt suddig. Barasattnivet!
Fast föresten så är väl inte sista bilden så skarp heller?! (haha..)

Grattis i efterskott. *pang, boom, krash!*



Vi gratulerar, vi gratulerar. Vi gratulerar på din *ehm..* födelsedag. Även fast det inte är det, men det låter ju så bra ändå!
Grattis i efterskott Isabella Haaja! (L) Var ju inte hemma igår och hade inte tillgång till att gratta dig. Tyvärr...

Har bakat cupcakes idag med choklad-frosting på. Mumsigt!

/Isabellas brevvän! ♥

Grön, Grönare, Grönaste Lund!

Nu är jag alltså hemma från Stockholm och har precis kollat in det lagom lyckade resultatet från allt fotograferandet under de två dagarna. Jag har alltid varit tålig för karuseller och kan snurra runt mycket utan att må illa men idag verkade det ha försvunnit för att jag mådde illa säkert tre gånger efter att ha åkt bl.a. Extreme. Jag är fortfarande lite vimmelkantig så jag hoppas jag inte har åkt på något. Man vill ju inte ha kört över en ekorre (eh...) med cykeln eller så! Förlåt att jag har så väldigt dålig humor och att jag har börjat använda den i mina inlägg men det är väl sådan jag är - helt enkelt!

Har också köpt en otroligt fin tröja. Det är en ljus grön tjock-tröja och har texten "Let's go INSANE!" tryckt på sig. Riktigt behaglig att ha på sig och väldigt, ehe, cool. He he! Jag brukar inte använda cool när jag pratar om kläder i vanliga fall så därför är det lite ovant, kanske?!
Den fick jag inga kort på med systemkameran men ska försöka få till någon med webkameran.
Ett minus är att den inte fanns i XS (extra smal) så vi fick ta en S (och det får ni gissa vad det står för. xd) och den är lite smått för stor för mig men den är skön att gå runt i ändå. Och då har jag något att växa lite i också.








Den här bilden blev jag väldigt nöjd med! Dock blev den redigerad satt man inte ser att det står Insane på skylten. ;<

Pandor, nallar med nappar och regndroppar.

 
 
 

Nu när det "fina vädret" förstörde mina planer att gå ut en stund och fota så fick jag stanna inne och fotagrafera min sjukt fina porslins prydnader och även regndropparna som klistrat sig på fönsterrutan. Resultatet blev bättre än det man förväntar sig av en tjej som bara tar kort på det som fanns i hennes rum utan att riktigt tänka.

Om ungefär två timmar ska vi åka till Stockholm och jag håller min fem tummar (eller kanske hade jag bara två? snålt!) för att det inte regnar imorgon så det blir något på Gröna Lund i alla fall! Håll era tummar för vädret också!
Jaha, nu lyser solen bara för att narra mig. Thank you, weather god!

Spots of black and white.



Med brist av bilder så 'svartvitar' jag en bild från när jag och Lovisa var ute och fotade från ett tag sen. Älskar att det blev små gulliga bokeh prickar i bakgrunden. Jag ska precis skutta över berget vi är på och ställa mig och vara lite modell men en snygg mugg på huvudet. Muggen kan ni se en skymt av på den här bilden. Så den får ni försöka hitta! Det blir ingen hittelön tyvärr till den som hittar den. Sorry...

Imorgon drar jag till Stockholm och går förhoppningsvis på Gröna Lund och Lördag också. Dåligt men uppdateringar kan det möjligtvis bli, men kanske får låna deras dator och skriva något.
Men bilder när jag kommer hem kan ni räkna med. (en, två, tre...)

Yes, min humor är på topp!

Två chockar - två pigga djur.



- Hej Sofia! Gud vad kul att se dig.
- Hej! Ja, det var ett tag sen.
- Jo, jag hörde att du var på ridning igår?! Hur gick det då?
- Njae...
Precis! Det gick lite njae-aktigt.

Jag fick Fille - en häst jag aldrig ridit förut - och vi hade vanlig dressyr. Allt gick prima-ballerina och vi skulle börja galoppera. Fille galopperade på bra och saktade av till trav när jag drog i tyglarna. Men bara några gånger. 
Vi kommer till bokstaven C på ridbanan och han börjar galoppera (precis som man ska) och jag drar till i tyglarna men han bara ökar farten mer och mer. Han vill helt enkelt inte stanna!  
Det tog ett och ett halvt varv för honom att stanna och då hade jag redan börjat fått tårar i ögonen. Det kanske låter som en fånig sak att bli ledsen över, men det var ungefär som att han skenade i trav. Jag förstår att han var väldigt pigg och så men han ville verkligen inte stanna utan bara ökade farten.  

Imorse kollade vi alla ut genom fönstret och då hade Marios bur ramlat (fast den stod lutat mot inhängaden som tur var) eftersom det blåste så mycket.
UPPDATERING: Mario mår bara bra men var lite uppspelt när vi tog in honom en stund!


För övrigt överlevde jag orienteringsdagen igår. Bravo till mig! Är jag inte värd ett diplom?

Hampus.







Innan ni får för er att jag har skaffat en ny kanin så ska jag säga att detta är Fridas kompis Agnes kanin Hampus.

Nu ska jag snart dra på ridningen så hinner inte skriva särskilt mycket mer! Hoppas ni har en fortsatt trevlig eftermiddag!

Orienteringsdag.



Mhm, idag har jag orienteringsdag i skolan. Inte min favoritdag men jag hoppas jag kommer hem levande i alla fall. Förra året spöregnade det och ändå cyklade vi ner till där vi skulle ha orientering. Där stod vi i en halvtimme och blev rätt lagom blöta. Sen så ska vi helt plötsligt cykla tillbaka och alla fick cykla hem igen. Jag frös så jag skakade och hade väldigt ont i huvudet så jag åkte inte tillbaka till skolan. Och då missade jag såklart att titta på film och äta glass. Ett hipp-hipp-hurra för mig! ;'d

Men idag ska jag chocka er också lite. Jag ska på ridning idag! Va? Jo, jag har ju sagt att jag inte trivs i min grupp för att ingen kan någonting så idag ska jag testa på en annan grupp. Fast dock så är det tre gånger kvar och sen sommarlov och efter det så blir man ju indelad i den gruppen som är på ens egen nivå. Men jag ska ändå testa på det!

Fy på er! Ni har ju blivit super dåliga på att kommentera. Skulle vara kul med lite kommetarer i alla fall! ♥

/Zåfia! <:

I like it, I like it... ♥



Jaha, har jag glömt nämna att världens bästa band ärlikamed PARAMORE! Detta är min favorit bland alla deras låtar, i alla fall de jag har hört.

Texten till den här låten står i headerna så kika lite och se om ni hör att de orden finns där.

Maskrosor och nöjesfält är awesome!





Idag fick kameran följa med till skolan eftersom jag ville ha lite bilder från skolan bl.a. för att jag slutar på skolan om 3 veckor. På vägen hem stannade jag till inne i en liten, hm, "skog" och tog lite kort men mitt fina 75-300mm objektiv som jag har börjat digga STORT! Blir väldigt fina bilder med den om jag får säga det själv.
Ursäkta att redigeringarna med färgrna på bilderna blev lite olika men det blev som det blev...
Observera min vackra skor!

I helgen ska jag till Stockholm och hälsa på mammas kompis och hennes två döttrar. Och sen blir det förhoppningsvis en dag på Gröna Lund också!

/S. ♥

Det kallas fotboll.

 

Ja, jag har ju faktiskt haft en tidigare karriär som fotbolls spelare. Inte en super duktig och proffsig sådan men jag gick ju ändå i, hurlängevardet(?), två år kanske. Efter det tröttnade jag och slutade. Det var både för att vi hade matcher varje helg och att jag tyckte det var tråkigt.
Men idag så är det ju fotbolls tävling mot massa andra skolor så jag ska snart ge mig iväg.

/SoFiA! ♥

"They taped over your mouth, scribbled out the truth with their lies..."





Som när en kom ihåg lapp som ramlar ur en pärm så mindes jag plötsligt att jag faktiskt inte lagt ut alla bilder på Mario jag har tagit. Jag har bara lagt ut de bilderna jag hade dagen vi hämtade honom. Men här kommer två stycken av bilderna som jag är mest nöjd med. På bild nummer två så försöker Mario komma upp i mitt knä, vilket han brukar göra för det mesta nu, och har hittat remmen till min kamera. Första bilden är tagen nydligen och andra är tagen andra tagen vi hade honom om jag inte minns fel.

Idag är det bestämt att jag och mamma ska ut och handla upp lite av de pengarna jag fick i födelsedags present. Något måste de ju gå åt till! Får väl bara vänta tills mamma har vaknat.

/Såfia!

Änder, fiskmåsar och Kanadagäss. (?)









Idag har vi haft lite utflykt med skolan. Najs? Jajamensan, fattas bara!
Medans några gick runt på en liten rundvandring så var resten (jag och några killar) kvar och matade fåglarna vid dammen intill. Jag hade såklart med mig min kamera eftersom detta nog kommer bli min sista riktiga resa med skolan. (snyft!)
Detta var väl fyra av de 180 bilderna. Dock så lånade de flesta killarna min kamera så alla dessa kanske inte är fotade av mig... Men dock vet jag att de två nedersta bilderna är fotade av mig. Så bra minne man kan ha då!
Super-duper-hyper (hehe) diggar bild nummer två. Den är sjukt najs! Grattis den som tog kortet till ett lyckat kort. Hahaha...

För er som är intresserade så hade jag Agge på ridningen igår. *hmpt* Men han dödade mig inte, jag är bara lite halvt död. Nästan huvudlöse Nick här!
På tal om ingenting, I LOVE HARRY POTTER! Ska nog kolla på 'Dödrelikerna del 1' nu om ingen annan sitter och har snott TV:n. Fast annars kan man nog titta på sin egen TV, tror jag. Om nu inte en utomjording har slagit sönder den.

Hoppas inte jorden går under imorgon. 8'3

En, två, tre... sexton.

Tänke härma Essa lite nu. Mohaha! Hon skrev ju sin egen bloggelit. Men jag tänke skriva en ungefär likadan fast dock så tar jag inte med de "stora" bloggarna jag läser utan lite mer de jag har kontakt med annars också. Bilderna är från personernas bloggar så jag hoppas att ni inte ger mig stryk för det här.


Essasfoto.blogg.se - detta är den Essa jag pratade om förut. Egentligen heter hon ju Jessica, men, men. Väldigt rolig blogg, fina bilder och SUPER najsiga inlägg. Massa pluss fick du, lille man! (japp, ni blev hon en man) Ett extra plus för att hon har en Canon också. x'>


Izapizzan.blogg.se  - oj. På denna bild ser hon mycket yngre ut än vad hon är ju. Haha! Men hon skriver på ett väldigt roligt sätt som man bara blir glad av att läsa av (kanske är därför jag är brevvän med henne...) och väldigt fina bilder. Eller vad ska man säga. Ska jag säga FANTASTISKA bilder? ;* Blir ju lite tråkigt med bara "fina bilder". Jahapp, här var det en Nikon då!

                

http://awesomesigne.blogg.se - coolingen Signe! Super kul inlägg att läsa även om det inte alltid är bilder med. Men när bilderna väl kommer så är de roliga och fina. (L) Sen får man tacka för det fina "grattis kortet" du la ut den 19:e April också!
Psst, hon har bytt till http://schigne.blogg.se/ nu istället!


/Sofia. ♥

Okej, okej...

  

Nöjd nu Essa? Jag har faktiskt ritat lite med mina Promarkers men har inte vågat visa upp det. Denna blev jag jätte nöjd med på sitt sätt men såklart skulle jag missbilda den genom att måla med Fineliner lite halv konstigt vid ögonen. Men jag är nöjd ändå!
Detta är avmålat av ett foto av min kusin Julia men blev dock inte särskilt likt. Kanske för att hon har fräknar och så.

Nu ska jag nog gå ut till Mario en stund. När man är hemma själv kan ju ingen annan göra det! Fast jag har inget emot att gå ut till honom...

/SÅPHiJAH! ♥

Smutsiga skor.



Är det duktigt att glömma gympaskor? Nej! Är det extra plus att inte ha på sig sina vackra blåa gummistövlar den dagen utan sina vita Converse? Nepp! Jaja, nu vet jag det. Sen så ska man ju såklart ha orientering i skogen. TJOHO! Nu får Herr och Fru Converse skutta rakt in i tvätten. Annars kanske Julia blir arg på mig eftersom jag fick de av henne.

Idag ska jag först på besök hos Kunskapskolan som jag börjar på till hösten. Varför jag kan säga vad skolan heter är för att den inte bara finns i den staden jag bor i. Men sen så ska jag och Malva dra på teater och vara lite myror ett tag.

/Sofia. ♥

Fotodagar & annat coolt.

Goddag gott (och äckligt) folk!
Jag har precis slukat lite spagetti och köttfärs sås, då får man väl säga rest in peace till dem, och ska snart åka till friidrotten.
Igår var jag och Lovisa ute och fotade nästan hela dagen och därför hann jag inte att få något skriver. Börjar bli en riktig sopa på att blogga. ;<

Några av de 326 bilderna kan ni nog få se ändå. Även min nya sak i kamera väskan. Jag sa ju förut att jag hade köpt två saker men den andra saken är bara för att jag hade tappat bort en sak som satt på kameran och det är inte intressant.

Fantasins värld.







Tillslut har jag faktiskt fått något att skriva och några bilder att ha med. WOW! Är ni inte imponerade?
Idag var jag på marknad somewhere i Sverige. Eftersom min hemort är hemligstämplad så är även staden jag var på marknad i hemligstämplad. (intressant...)

Man fixade ju en header också imorse. Snabb på Photoshop? Nej, den är gjord i Gimp! Jahapp, så mycket trevligt hade jag att bjuda på idag...
Just det, bilderna är tagna av Zina och på mig allihopa.
När kamera batteriet laddat klar så ska jag bog någongång försöka ladda in de små bilderna jag fick till idag, och kanske... om ni har tur, så får ni se två nya saker till min kamera som jag även har köpt. Förvänta er inte något telezoom objektiv eller så. Den ena kostade lite över hundra och den andra 49 kronor så ni kan sitta och klura på vad det är! c;

Bravo, Sofia!



Oj, har inte bloggat på ett tag. Vad dålig jag börjar bli! Haha. Men jag har väl spenderat nästan all min tid med lilla underbara MARIO. (!)
Nu är det snart dags för skola och jag har redan hunnit med att gå ut till Mario och låta honom skutta runt lite i sin inhängnad, samt att slå huvudet i locket på buren. Bravo, Sofia!
Men efter en stund på huvudet så hade jag inte lika ont i huvudet utan var bara lagom yr. Men den tappre flickan reser sig upp (dock kanske lite vinglande p.g.a att hon är yr) och beger sig till skolan.

/Sofia. ♥

Världens sötaste kanin.

Idag fick Cornelia äran att följa med och hämta sötsaken Mario. Hon som ädge Mario innan vi köpte honom hade även fem andra kaniner, en hund och en katt. Kanske fler men det var de enda jag såg. Mario klarade bilresan fin-fint och kanske var lite små rädd men vågade i alla fall gå runt lite. Han vande sig snart vid buren och var inte ett dugg rädd. Allt gick bra!
Han är super-duper söt och mysig. Älskar att kela och är super snäll. Jag har två rivmärken på min arm men det får jag skylla mig själv för. Han hade klorna ute (fast det har de väl hela tiden) men när jag skulle släppa ner honom gjorde jag satt hans klor skar mot min arm.

Men jag älskar honom redan! ♥


Ägarens hund Donna tyckte min kamera var intressant.

Jag var tydligen väldigt läskig så Mario skyndade in i en kartong som fanns uppochner vänd i inhängnaden. Mammans öra och lite del av huvud i hörnet.

Mario's pappa. ;D

The mother.

Lite halv konstig bild eftersom Cornelia precis stuckit upp handen efter att ha klappat honom och rufsat till hans päls. Söt...

Bara för att visa hur liten han är. :3 Det är jag som håller i honom och fotograf är mamma.

/achmed. (orkar inte med något seriöst?!)

Ändrade planer...



Ändrade planer, Mario hämtas imorgon istället. Yeah!  Längtar redan, han är så söt. (eller ser söt ut på bilderna i alla fall) Men jag kom på att på båda bilderna vi har fått av ägaren så ser man bara hans vänstra sida. Tänk om han är en alien på höger sida? ;o

Nu är det snart Talang 2011 och farmor och farfar är här som barnvakter då mamma och pappa (många 'och' här...) är på hotell resan som mamma fick i födelsedags present för ett tag sedan. Hon fyller i Oktober. <;

/En människa.

En bomb av bilder.

På grund av det "väldigt fina" vädret har jag inte kunnat fota något. Eller, om jag ville att regnet skulle ha ihjäl min kamera. Därför har jag också inte haft något intressant att skriva om heller.
Idag var på utflykt med skolan eller som det heter - Vandringdag! Vi gick till området runt min ridskola. Och snart ska jag tillbaka dit. Jag har ju ridning idag! Dock hann jag blogga idag innan ridningen eftersom vi slutade 2 timmar tidigare.

Jag fick några kort sen när jag kom hem. Det behövdes bara att lägga sig ner på sin egen jacka och slå i armen i det hårda sten golvet (fast det var utomhus så golv och golv?) och sedan knäppa några bilder.

Nu drar jag snart på ridning! c;















Mario. ♥



Det här är det 'underbart fina' man går runt med på handen just nu. Inga dyra smycken här inte. Neon-gula band men svart cool text nöjer jag mig vid! (brist på bilder, yes box!)

På Söndag så kör jag (eller pappa om regeringen inte ändrar på lagen om att 'manfårintetakörkortföränmanärartonår' utan ändrar istället till åldersgränsen 12 år. YEAH!) till Katrineholm och hämtar lille Mario. Det fanns en liten hane i kanin-kullen, läs allt om det i inlägget innan, och vi har redan tingat honom. Han är vit med svarta fläckar och en blandning av raserna dvärgvädur och lejonhuvad.

God natt och hoppas ni (inte) sover bra. Hehe...

/Sofia. ♥

I believe I can fly...



Fotograf: Ronja Kamera: Canon EOS 350D 'Modell': Sofia

Det är inte ofta jag låter folk fotografera mig. Bl.a annat för att jag mer gillar att stå bakom kameran och för att jag oftast blir "normalare" (tänker inte skriva finare!) när jag tar korten själv. Sen är jag ju inte så mycket för att ha bilder på mig själv hela tiden utan har på djur, växter och andra intressanta saker. Men med lite hår rakt i ansiktet och snygga redigeringar så klarar jag nog av det ändå. Ni kan se det fina trädet i bakgrunden på varje bild också. Grattis!
Bilderna är fotoade av Ronja som sov över här i förrigår och bilderna är fotade på två olika dagar.

YEY! Jag ska få en kanin. Eller 'vi' i min familj ska få en kanin, nej, jag och Frida ska få en kanin. (bravo sofia!) VI hade först bestämt att den skulle heta Mario, som är mitt namn förslag, men nu har Frida ändrat sig och vill att den ska heta Jackson. Men vi har hittat en annons på blocket.se om några kaniner som inte är så långt härifrån. De är leverans klara om två veckor och ägaren skulle kolla idag vilka om det var någon av de som var kille. Vi har ju bara haft tjej djur än så länge och ska den här gången ha en kille. Eller kanske Mario och Jackson vore ett fint flick-namn?

/Sofia. ♥

Om

Min profilbild