By night


    Jag råkade ha med mig kameran när vi fick åka till en annan stad för att hämta mamma på sitt jobb.

En av våra externa hårddiskar lät precis som en lastbil så jag klappade lite på den. Nu är den tyst! Men ska klaga för pappa i alla fall... när han nu vaknar. Sitter och längtar tills släkten ska komma (även fast det är 7 timmar kvar), men skulle gärna kunna hoppa över raketerna. Hatar när pappa köper raketer...

Igår fyllde min ascoola låtsas kusin Moa år så hipphipphurra för henne. En annan som även fyllde år var Malva. Grattis-grattis-grattis! ♥

I'm only human



Malva är bra på att fiska... woohoooo!

Var precis ute hos mitt flufftroll Mario. Han ser ut som ett stor boll med all vinterpäls han har fått. Han fick en rejäl borstning av mig, även fast han inte alls var tovig och behövde det.

Har en liten idé om hur jag ska få in mer personlighet i bloggen. Jag är väldigt tankspridd, älskar att gå runt och bara fantisera. Har väldigt egna åsikter och tankar om saker och ting, både helt knasiga tankar samt ganska kloka tankar då och då. Tror ni det skulle vara kul om jag mer delar med mig av mina tankar och sånt på bloggen ibland? Tycker personligen just nu att inläggen inte speglar så mycket av min personlighet, faktiskt.

Gult är (inte) fult



Har bestämt mig för att ge bloggandet en till chans. Tror nog ändå inte jag skulle ha kunnat hållt mig borta från bloggandet särskilt länge.
Jag tänker inte tigga kommentarer längre, jag vill hellre få dem välförtjänt. ♥

Grattis i efterskott till Hayley Williams som fyllde år igår. :)

Malva & Sofia på promenad



Läskiga bilderna blev med redigering. Jag och Malva gick på en liten promenad idag, det var väldigt trevligt!

Just close your eyes, the sun is going down. You'll be allright, no one can hurt you now.


                                Bild från i somras när jag och Matilda var ute och fotade.

Jag står vid ett stort beslut just nu: jag funderar på att sluta blogga på ett tag.
Anledning: Jag har ingen fotoinspiration just nu och det hinner bli mörkt vid klockan tre och då går det inte att fota om man inte anväden ISO 35892372395725 och då blir bilderna bara brusiga och dåliga, jag vill inte spendera all denna tid framför en datorskärm och ha alla tankar på att "jag MÅSTE blogga". Jag vill blogga för att det är kul, och för att jag vill. Och utan kommentarer de flesta dagar har jag ingen röst som kan säga till mig att folk gillar det jag gör. För det verkar ju inte så.

Vi får se hur det blir med allt det här, jag tänker ju inte sluta blogga föralltid men kanske för stunden i alla fall.
Tack för allt, återkommer när jag bestämt mig helt. ♥

Första fotorundan med nya objektivet



Är det inte lite komiskt att när jag har mellan 15-25 (eftersom jag i princip aldrig har under 15) besökare så får jag en hel del kommentarer. Men sen när jag får 30 så får jag inte en enda kommentar. Tack! ._.'

Var ute på en liten fotorunda igår men hittade inget roligt att fota så det blev inte mycket bra bilder, tyvärr. Ska försöka hitta någon som vill agera modell idag, blir förmodligen Frida efter lite övertalning.

24:e December 2011





Video med julklapparna


GLÖM INTE HD:n! Har suttit i nästan två timmar och väntat bara för den...
Digga mina gröna naglar och Pirates of the Caribbean- affishen i bakgrunden. ♥

Missade du något eller hörde du inte vad jag sa? Här får ni en lista:

"OnePiece"- plagg (ej äkta)
Canon EF 50mm f/1,8
Porslins ask med nalle på
Rolf Bergs tomte
'80 romarner för dig som har bråttom'
Necessär
'Guinnes World Record 2012'
5-pack med strumpor
Ridhjälm och ridmössa
Privatlektion 4:e Januari
Mössa som farmor gjort
T-shirt med tryck på Bacardi
Skinn-väst
Senapsgul klänning med svarta hjärtan
Svart kofta

Skickar en tanke till Anki (Julias Anka) som tyvärr inte finns i bland oss längre. ♥ Vila i frid.

JULAFTON (!)




Ser ut som Voldemort på understa bilden...

Dock för att jag har varit vaken sedan klockan sju, men Frida gick upp för att ta ut sin present ur julstrumpan så jag följde hennes exempel. JAG ÄR SÅ GLAD FÖR ATT JAG GJORDE DET! Kan lova att det som låg i julstrumpan kommer att göra skillnad på bloggen från och med nu. ALALALALALALALALALALALALALALALA!
Passar på att få detta inlägget gjort nu eftersom vi kommer ha så mycket att göra resten av dagen.

God Jul på er! Vill passa på att tacka alla som besökare, kommenterar och ger mig lust att fortsätta med det jag gör. Ni är guldvärda. ♥

Det var som en saga, för bra för att vara sant



Var nära på att glömma dessa bilder! Jag och Julia var inne på en affär såg jag detta halsband och det var kärlek vid första ögonkastet. Kände begär att köpa den så det gjorde jag!
Den funkar även bra för att skrämma folk, eftersom det finns en knapp man kan trycka på så att locket på klockan poppar upp. Hahaha!

Någon som har sett de nya små ikonerna som jag har lagt till i menyn? :)

Förhandsgranskning




Det är kallt att bara ha på sig en t-shirt när det är -4 grader. BURR! Dock har jag ju en mysig jacka på just denna bild.
Jag fotade lite bilder som ska bli 'god jul- bilder' tills på Lördag. Tänk att det snart bara är en dag kvar till julafton, jag menar, det är ju ändå kväll nu. I alla fall får ni en liten förhandstitt här. Varsågod! ♥

Mörkrädd, kanske?


Fina webcam bilder. -.-'

Insåg för några sekunder sedan att det idag var exakt ett år sedan jag och Essa-Prinsessa blev vänner. Du är bäst, älskade vän. ♥

Jag fick idag för mig att det hette en fiskmås och flera fiskmöss. Ibland är jag för smart, jag!

I loose myself in a day-dream




Precis slagit in SISTA julklappen.

Jag är så glad! Inte för det som de flesta kan tro; "för att det är jullov"! Nej. Jag är glad för att jag valde att börja på Kunskapsskolan. Tänk vad jag hade missat annars?! Jag hade inte alls utvecklats på samma sätt och det viktigaste av allt: inte fått så här många nya vänner. Som t.ex. Molly, Isabella, Julia K, Malin, Vilma, Ellen, Clara... ja, jag har säkert missat en massa.
I början hade jag nästan bestämt mig för att jag inte skulle klara att börja jobba på ett så annorlunda sätt som Kunskapsskolan gör men jag har klarat mig igenom en hel termin och går ut den terminen med betyg jag är väldigt nöjd med. Jag är stolt, glad och lycklig och allt på samma gång! Ser fram emot 7 fler terminer där. Jag tänker inte följa trenden som två i klassen gjort och sluta på skolan, jag är där för att stanna.

Snow bunny ♥





Det var ett episkt ögonblick imorse när jag fick släppa ut Mario och han fick sitt allra första möte med snö. Han sprang runt och gjorde en rad glädjeskutt och verkade väldigt nöjd med sin nya upptäkt. AAAW, söten. ♥

Den första snön



Dessa bilder är tagna igår då den första snön kom till våran lilla stad. Denna snö hann dock knappt lägga sig tillrätta på marken innan den smälte bort lika snabbt som den kom.
Men av någon anledning visste något inom mig att jag skulle bli glad om jag gick upp så här tidigt (även fast jag var jääääätte trött) så jag gick upp vid åtta och möttes vid köksfönstret av hela våran tomt full av snö! WIIIIIHOOOOOOOOOOOOOOO! :)

Fuck no!

Ett knippe morötter



Jag och Julia - vi är för bra ibland. ♥

Vi har kollat på "min snilleblixt" (1:21-1:32) hundra gånger men skrattar lika mycket varje gång.

Ingen snö - ingen jul




Snart är det jul, tralalala! Men fortfarande ingen snö. Jag ska klaga! Men först ska jag åka på föreställningen på teatern. Hejdå!

Jag har varit DUKTIG



Kände att det inte hade varit mycket ritande eller photoshop skapande som visats upp på bloggen på sistone så visar upp lite jag pysslade med igår. Kvalitén är som den är för att jag var tvungen att förstora hela bilden.
Loggboken används alltså till skolan, för er som undrar!

Nu blir det genrep på stora teatern och det är kolsvart ute. :c

Sofia goes proffs


                         Canon EOS 350D - Canon EF-S 18-55mm f/3,5-5,6 - Vit reflexskärm

Känner mig som ett riktigt proffs nu! Gjorde upp en egen lite studioi fönstret (klicka här för behind the scenes bild) och fotade lite. Sofia goes proffs!

Glad Lucia på er alla glada männ-i-skor och grattis till Taylor Swift som fyller 22 år idag. ♥ Imorgon är det hemstudiedag, yeye, och sen på Torsdag är det teateruppvisning. Chilli-dill-i-dill! Fick dock tyvärr dra mig ur den teatern som spelas upp för skolorna. *sadface*

If you have one thousand reasons to stay, then I'll be one million lightyears away


                      JAG HAR KLIPPT MIG, därav bilden på mitt hår. I fall ni undrade, liksom!

Jag svävar av lycka, jag har precis checkat mina betyg i religion, biologi, kemi och fysik. WIIIE! Hårt pluggande lönar sig allt.
Nu ska jag fira det med att baka kladdkaka. A-NOM-NOM-NOM!

Sagan om broccolin

Wherever you go, whatever you do; I will be right here waiting for you



'Tiden läker alla sår' - vad är det för en lögn? Jag gråter fortfarande, varje gång jag tänker på dig skär det i hjärtat och jag gråter tills jag tillslut  inte har tårar kvar.
Jag har fortfarande inte fattat att du är borta, att jag aldrig kommer få se dig igen. I min värld står du kvar där i din box, i ett hörn och lyfter långsamt huvudet när du hör att man kommer. För mig är mina armar föralltid runt din hals! Det har snart gått två månader sedan du försvann men sorgen är lika stor.

"Jag säger att jag glömt dig och att allt är helt okej, men fuck it, hur ska jag någonsin glömma dig"

Flyga drake



Förlåt, förlåt. Jag har inte haft särskilt mycket inspiration eller tid till att blogga. Men nu är jag tillbaka för tillfället i alla fall.
Som i princip varje helg nu för tiden så sov jag hos min bästaste vän Julia. Men jag mådde dåligt imorse och blev tillslut tvungen att åka hem. Min hals har varit dålig hela dagen och sen har jag haft feber och sånt skit. Inte bra, inte bra.
För att fördriva tiden kollade vi på filmen "Flyga drake", underbart vacker men hemsk film. Älskar den!

STOR TUMME UPP FÖR ATT AMANDA VANN IDOL IGÅR! ♥ Hon är väldigt värd det. Nu ska jag lyssna klart på All this way av henne och sedan gå och halvsova framför min favorit arkeologi film; Odjurens tid och längta efter snö.

You said the way my blue eyes shined put those Georgia stars to shame that night. I said: "That's a lie."




Jag var sur och gjorde precis som jag alltid gör när jag är sur; går ut i skogen och tänker. Kameran råkade hänga runt axeln så det resulterade till fina ego bilder. Woho! Kom på en rolig redigerings idé, så gjorde hela bildens färger ganska 'råa' men gav ögonen tillbaka sin färg. Extra fint att jag har luggen rakt i ansiktet på alla bilderna också... så snyggt.

TRALALALA! Jag är ett ego.

Filmen som jag 'lovade' er


                                 Filmad med Nikon D3100. Därför finns den att se i HD!

Jag filmade ju de "nya" djuren med Malvas kamera och jag knåpade ihop en liten video till det. Dock var Pepsi trött och ville inte vara med på mycket film, vi fick väcka honom för ens få den lilla filmen jag fått med på honom. Tråkig film, egentligen. Men ville bara att ni skulle få se en film på dem, eftersom Mario har fått så mycket filmer.
Det är också första gången jag använder denna kamera och fokusen är manuell så kan därför vara lite dålig ibland.

Pepsi, hamstern, syns vid b.l.a: 1:28
Melwin är den gerbilen man ser vid b.l.a:
0:32
Cosmos är den gerbilen man ser vid b.l.a: 1:21
Stitch är den gerbilern man ser vid b.l.a: 0:53

Kan inte tro på verkligenheten, det får inte vara över









Det har varit en mycket rolig och händelserik helg. Julia och jag har hoppat fram och tillbaka med att sova över hos varandra och idag kom Malva på besök, och det var tänkt att vi skulle fota men det blev att vi bakade pepparkakor och jag filmade med hennes nya kamera. Så det hann bli på tok för mörkt för att gå ut och fota.
Det blev filmer på alla söti-plötiga djuren. :) Ska nog försöka lägga ut dem...

JUST DET! Glömde nästan: Glad andra advent, folks. ♥

Shoes


Bild från Gotland på skolan vi sov över på

Agnes: Vet ni... i Afrika finns det myggor man kan dö av!
Sofia: Jaha, du menar Malaria?
*tystnad*
Agnes: Ne-ej?! Afrika...
Frida: Meh', Agnes! Malaria är inget land. Det är en fluga!
Agnes: Ah, just det.
Sofia: Ehm, det är en sjukdom...

Godnatt, nu ska jag gå och lägga mig glad. Både för att det var hoppning idag och jag fick älskade Ferdy! ♥ Och för att jag fick både Stitch, Cosmos & Melwin att äta morötter. *stolt!*

Om

Min profilbild